Celebrity News

Burak Ozdživit i Fahrije pokazali sina: Isti je Bali-beg! (foto)

Burak Ozdživit i Fahrije pokazali sina: Isti je Bali-beg! (foto)

Burak Ozdživit i Fahrije Evčen koji su u srećnom braku od 29. jula 2017. godine konačno su pokazali sina. Kako kažu pratioci na "Instagramu" isti je Bali-Beg.

Iako su sina Karana do sad sebično čuvali od očiju javnosti, odlučili su da je vreme da svet upozna ovog prelepog dečaka.

Poslednja fotografija na "Instagram" profilu lepe Fahrije na kojoj pozira s jednogodišnjim dečakom, iznenadila je brojne fanove, a komentari i komplimenti samo su se nizali.

Preslatki dečak veoma liči na zgodnog turskog glumca, a lepa supruga Fahrije našalila se pa je u opisu fotografije napisala:

- Izgledamo ozbiljno kao i njegov tata.

Pogledajte:

NE PROPUSTITE: Nije im dosta: Burak i Fahrije otišli na još jedan medeni mesec

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf) on Jul 9, 2020 at 3:33am PDT

Burak Ozdživit i Fahrije - Tračevi nisu uticali na njihovu ljubav

Pre nekoliko meseci spekulisalo se da je njihov brak naišao na jabuku razdora. Naime, kako se tvrdilo, navodna svađa usledila je zbog Burakove sestre koja je, uprkos zabrani, želela da prisustvuje proslavi prvog rođendana malog Karana.

Ova zabrana bila je na snazi zbgo pandemije korona virusa, pa su tako Burak i Fahrije odlučili da za proslavu ipak ne prave gužvu.

Sestra zgodnog glumca Burčun, imala je žarku želju da dođe i zagrli bratanca i da mu lično poželi sve najlepše, ali Fahrije je ostala pri čvrstom stavu da gosti nisu poželjni u njenom domu zgog moguće zaraze.

S obzirom na to da su glasine o porodičnoj oluji bile sve glasnije, Evdženova je odlučila da stane na kraj sve bezobraznijim spekulacijama tabloida objajviši nakon svega fotografiju u zagrljaju svog muža Bali-bega.

NE PROPUSTITE: Fahrije u teškoj depresiji, Burak Ozdživit sam brine o sinu!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on Apr 26, 2020 at 6:30am PDT

Karantin iznedrio novi stil - Burak je muževniji nego ikad

Turski glumac za kojim žude žene širom sveta tokom karantinskih dana promenio je imidž. Umesto kratke kose sada "fura" rep. Dok jedna strana govori da mu odlično stoji, druga kaže da je ipak lepši sa uredno podšišanom kosom.

Šta vi kažete?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on Jul 6, 2020 at 6:29am PDT

Komentari (0)

Loading