Celebrity News

Fahrije u teškoj depresiji, Burak Ozdživit sam brine o sinu!

Fahrije u teškoj depresiji, Burak Ozdživit sam brine o sinu!

Otkako je njegovoj supruzi Fahrije preminuo otac, Burak Ozdživit ne ide na posao jer je svakog dana uz svog mezimca, budući da mališanova majka trenutno nije u stanju da se stara o njemu

Buraku Ozdživitu, koga smo poslednji put gledali kao Kemala u „Beskrajnoj ljubavi”, ovih dana nije nimalo lako! Naime, njegovoj supruzi Fahrije nedavno je preminuo otac, gospodin Ramazan Evdžen, i to nakon višegodišnje borbe s karcinomom želuca.

Fahrije Evdžen u bolnici: Svi zabrinuti zbog stanja Burakove supruge!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on Dec 29, 2019 at 12:48am PST

Burak Ozdživit pokušava da ubedi suprugu da poseti psihijatra, ali ona zasad ne želi ni da čuje za to

Fahrije se nakon toga povukla u sebe i nikako ne uspeva da se izbori s tugom.

- Burak Ozdživit pokušava da je ubedi da poseti psihijatra, s obzirom na to da je već duže od dve nedelje kao biljka. Gotovo da uopšte ne jede i retko komunicira sa svojim najbližima. Burak je mislio da će njegova supruga utehu nakon gubitka oca pronaći u malom Karanu, ali ona skoro uopšte ne provodi vreme sa njim. Burak je poslednjih dana dečaku i otac i majka. Štaviše, uzeo je još nekoliko slobodnih dana, pa ga trenutno nema na snimanju kostimirane serije 'Osman', u kojoj inače igra glavnu ulogu. Nada se da će Fahrije uskoro pristati da ode kod psihijatra, kako bi joj on pomogao da se vrati u normalu - ispričao je izvor blizak supružnicima pišu TV Novele.

Bali beg i Fahrije razbesneli komšiluk: Dosta im je njihove bahatosti!

 

View this post on Instagram

 

❤️ @evcenf

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on Dec 3, 2019 at 1:19am PST

Burak Ozdživit tačno pre godinu dana šokirao javnost neprimerenim potezom u ime nerođenog sina

Burakova supruga, glumica Fahrije Evdžen, porodila se u aprilu, ali to ih nije sprečilo da krenu u skupljane pratilaca za naslednika kome će nadenuti ime Karan. Njegov profil već ima skoro 80. 000 pratilaca.

Verni obožavatelji smatrali su da je Burak dečaku otvorio profil kako bi na njemu zaradio, dok je on to navodno učinio kako bi ga zaštitio od lažnih profila koje bi ljudi mogli otvarati nakon što se rodi.

Inače, čini se da je ovo praksa među turskim poznatim ličnostima: Gizem-Hakan Hatipoglu otvorila je nalog kćerki Lili po rođenju i već je prati 75 hiljada ljudi, dok su Alişan i Bus Varol dobili nalog za sina Buraka 19 dana pre njegovog rođenja, pisala je Tračara. 

Egzotična destinacija kao skrovište od tračeva: Bali-beg putovanjem demantovao glasine o razvodu (foto)

 

View this post on Instagram

 

29.06.2017 ❤️2.

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on Jun 29, 2019 at 6:54am PDT