Celebrity News

Seka Aleksić gori od emocija: Ti si naš zaštitnik, svetionik među stenama!

Seka Aleksić gori od emocija: Ti si naš zaštitnik, svetionik među stenama!

story

Popularna pevačica Seka Aleksić  koja živi u skladnoj zajednici s Veljkom Piljikićem, ponovo je raznežila javnost divnim rečima na suprugov rođendan.

Veljko Piljikić, s kojim Seka ima dva sina, Jakova i Jovana, juče je proslavio rođendan. Njegova voljena supruga čestitala mu je na poseban način.

Kao i uvek, divne emocije navirale su iz Sekinog pera, pa mu je i ovog puta zahvalila na svemu što je učinio za njih.

Njihova ljubav zvuči ovako…

– Slavimo dan kada je rođen onaj iz naših redova, koji celim srcem pripada nama – reći će anđeli. Slavimo dan kada je rođen junak, naš heroj, najjači čovek na svetu. Naš veliki div, supermen, svemoguć čovek – reći će ti Jovan i Jakov.

– Slavim dan koji je sam po sebi značajan i svečan, i pustiću ga neka se razvija kao platno, neka teče slobodan kao reka i neka ti donese sve ono što ti moje srce želi.

NE PROPUSTITE: Seka Aleksić oduševila u kupaćem: Najlepše noge koje je video „Instagram“

Seka Aleksić gori od emocija - Ti si svetionik među stenama u moru života

– Neka ti ovaj dan bude kao što je bio i onaj pri rođenju. Skup trenutaka vrednih življenja i pamćenja. Kakvo li je to čudo Veljko. Želim ti da ljudima budeš onaj koji, kada te upoznaju, odjednom bude izuzetno važan taj datum zbog svih osobenosti tvog bića.

– Jer samo takvim ljudima pamtimo datum rođenja i veselimo se kao da je naš.

– Budi dobar i budi mi dobro, a ostalo Bog daje i ne pita dok stavlja svoju ruku na tvoje srce i šapuće: „Ovde sam”. Nas troje ćemo ti kao i uvek govoriti: tvoj život je dar od Boga i treba da ga slaviš svakog dana.

– Ovaj je nama srcu najmiliji, jer nas podseća na to koliko je Bog velik što nam te je dao. Meni kao muža, njima kao tatu, svima kao zaštitnika. Ti si svetionik među stenama u moru života. Srećan rođendan ti žele tvoja devojčica i tvoji dečaci – napisala je Seka u emotivnom statusu na „Instagramu”.

NE PROPUSTITE: Seka Aleksić pokazala zgodno telo, ali jedan detalj u dvorištu privukao svu pažnju!

Komentari (0)

Loading