Celebrity News

Seksi devojke iz Hurricane poručuju: Nismo savršene! (foto)

Seksi devojke iz Hurricane poručuju: Nismo savršene! (foto)

Seksi devojke iz Hurricane priznaju da se, kako bi ostale fit, pridržavaju posebnog režima ishrane, da tokom letnjih dana najviše nose šortseve, lagane haljine i papuče, da se za nastupe konsultuju sa stilistom ili dizajnerkom koja im šije unikatne komade, dok privatno modne savete traže jedna od druge i članova porodice...

Mada ih na sceni najčešće možemo videti u izazovnim i seksi komadima, devojke iz grupe "Hurricane" Ksenija Knežević (24), Sanja Vučić (26) i Ivana Nikolić (25) privatno najviše vole da su u sportskoj garderobi.

Kako tvrde, patike, šortseve i krop-top majice s posebnom pažnjom biraju, dok su im visoke potpetice poslednje na spisku prioriteta. Za potrebe nastupa, uglavnom se konsultuju sa stilistom ili dizajnerkom, a da bi u scenskoj garderobi izgledale još atraktivnije, u saglasnosti s nutricionistom nedavno su promenile i režim ishrane.

Mada su po karakteru poprilično različite, ove tri mlade dame za tri godine, koliko grupa postoji, postale su bliske prijateljice koje sve tajne i intimu dele. Jedna prema drugoj umeju da budu i vrlo kritične, često se i posvađaju, ali veruju da jedino zdrava rasprava može dovesti do rešavanja problema i profesionalnog napretka.

Da su na dobrom putu do estradnog vrha, za početak su pokazale pesmom "Favorito", zatim "Hasta la Vista", kojom je trebalo da nas predstavljaju na "Evroviziji", dok je numera "Tuturutu", koju su nedavno snimile sa MC Stojanom, "zapalila jutjub" kanal.

Ivana Nikolić: Singl "Tuturutu" je u kratkom periodu postao veliki hit. Nije da se hvalimo, ali u vrhu smo svih top-lista. Zaista smo zadovoljne saradnjom sa Stojanom, predivna energija je vladala na snimanju pesme, a divno smo se proveli i prilikom njenog ekranizovanja.

NE PROPUSTITE: 10 tajni o lepoticama iz grupe Hurricane

Seksi devojke iz Hurricane - Na posebnom režimu ishrane! 

Da li ste za potrebe spota, koji je do sada pogledalo više od 16 miliona ljudi, posebno šile odevne kombinacije?

Sanja Vučić: Za tu priliku pomogao nam je stilista Stefan Orlić, međutim vrlo rado radimo s dizajnerkom Merimom. Dovoljno je da joj pošaljemo fotografiju i kroz nekoliko dana obraduje nas divnim komadima.

Ksenija Knežević: Osuđivali su nas da kopiramo Arijanu Grande, međutim njen stil odevanja nam je poslužio samo kao inspiracija. Pa procenite kome bolje stoji (smeh).

Ko je vaš modni konsultant kada su privatne prilike u pitanju?

Sanja Vučić: Budući da sam potpuni antitalenat za modu, obično savet tražim od majke, koja slovi za ženu od stila. Dok mi je ona birala garderobu, izgledala sam kao boginja. Često volim da kažem da sam bila najbolje stilizovana devojčica u Kruševcu (smeh).

Ksenija Knežević: Najradije se savetujem s drugaricama Minom i Hanom. Bave se modom i znam da sigurno neću pogrešiti ako ih poslušam.

Ivana Nikolić: Za razliku od Sanje i Ksenije, retko kada se konsultujem. Kada sam u šopingu, umem da pozovem sestru i zamolim je da mi kaže koji komad, između dva koja sam izdvojila, da kupim. Ali to je sve. Najvažnije mi je da mi garderoba dobro stoji, odnosno da u njoj ne izgledam kao da imam višak kilograma.

Šta činite kako biste ostale fit?

Ksenija Knežević: Posećujemo nutricionistkinju. Zahvaljujući režimu ishrane koji nam je propisala, uspele smo za mesec i po dana da skinemo pet kilograma.

Sanja Vučić: Misliš zajedno smo skinule pet? (smeh)

NE PROPUSTITE: Hurricane pokorile i Los Anđeles: Lepotice snimale u stidiju gde su se „krčkali“ najveći hitove Bijonse! (foto)

Seksi devojke iz Hurricane - U punom gasu

Sanja, vi ste kazali da radije birate šta ćete da pojedete nego kupite od garderobe. Da li vam teško padaju odricanja?

Sanja Vučić: Čitavog života sam bila debeljuca, u srednoj sam se malčice izvukla, zapravo otišla sam u visinu, ali sam i dalje nosila široke majice. Sećam se da su mi omiljene bile crvena, plava i bela sa Šakirinim likom (smeh).

- Svojim kilogramima ozbiljnije sam se pozabavila tek pre četiri godine nakon učešća na "Evroviziji". Dođe vreme kada čovek jednostavno shvati da treba i može da se dovede do savršenstva. Imam samokontrolu i odgovorna sam kada treba „probušiti kašiku”.

Ivana Nikolić: Moram da napomenem da Sanja sad izgleda fenomenalno. Karakter je. Lično ne mogu da se u tolikoj meri odričem hrane. Kada mi se jede nešto slatko, uzmem i jedem, stoga moram da priznam da mi ovaj režim teško pada.

Ivana, vi u bendu važite za najveću kupoholičarku. Da li se, u međuvremenu, u tom smislu nešto promenilo?

Ivna Nikolić: Nije, Sanja i Ksenija ne vole šoping. S druge strane, ja kupujem kao luda. Kada mi se nešto dopadne, moram to da imam koliko god da košta. Poslednjih godina uspevam malo taj svoj poriv da smirim, mada često pazarim i preko interneta.

Sanja Vučić: Nije važno što kupuje, već što pola tih stvari ostane neraspakovano sa sve etiketom. Nikada ih ne obuče.

Seksi devojke iz Hurricane - Izazvone u svakoj prilici

Koji su vam omiljeni letnji odevni komadi?

Ivana Nikolić: Šortsevi, krop-top majice, papuče ili patike.

Ksenija Knežević: I rep nasred glave, to nam je važan dodatak (smeh). Naravno, tu su i mini-rančevi.

Ivana Nikolić: S godinama biramo praktičnije i manje tašne. Ranije su se nosile velike i teške torbe. Sećam se da je tu moglo sve i svašta da se nađe, od šminke do knjiga za školu. Danas, međutim, osim telefona, češlja, ključa i novca ništa više ne nosim.

Kakve mirisne note volite?

Ksenija Knežević: Omiljeni mi je "Carolina Herrera Good Girl".

Sanja Vučić: Ja volim "Calvin Klein Euphoria".

Ivana Nikolić: "Victoria Secret Coconut Passion" je meni najdraži.

Zameraju li vam partneri kada vas vide na sceni u izazovnim kombinacijama?

Ksenija Knežević: Mom izabraniku smeta što stalno otkrivam pupak. Krop-top majice ga mnogo nerviraju. Neko vreme mi je stalno prigovarao, ali odustao je kada je shvatio da je to moj fazon i da tu ne može ništa da promeni.

Ako se ne varamo, uskoro ćete nas obradovati još jednom pesmom?

Ivana Nikolić: Privodimo kraju numeru "Foliro". Nadamo se da će i nju publika zavoleti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Najčitaniji magazin o slavnima (@story.srbija) on Jul 8, 2020 at 11:36pm PDT

Komentari (0)

Loading