Celebrity News

Ljubav Severine i Igora Kojića na izdisaju, da li je zaista došao kraj?

23/07/2020

Ata Images

Iako još uvek nismo dobili zvaničnu potvrdu, sve više se spekuliše da je ljubav Severine i Igora Kojića na izdisaju. A, kako kaže naš narod - gde ima dima ima i vatre...

Bez obzira na to što je Severina izjavila da je zaljubljena do ušiju i da joj se čini da to traje čitavog života, mnogi su njenu novu romansu smatrali još jednom prolaznom avanturom. Uprkos svim izazovima oni su svoju ljubav uspevali da sačuvaju ali već neko vreme se šuška da je brak Severine i Igora u ozbiljnoj krizi.

Ljubav Severine i Igora Kojića - Da li je zaista svemu došao kraj? 

Iako mnogi nisu verovali u ovu ljubav zbog velike razlike u godinama, u aprilu 2015. Severina je priznala medijima da se na prvi pogled zaljubila u Igora Kojića. Sin Dragana Kojića Kebe bio je poznat samo kao njegov sin iako se bavio fudbalom.

A gde su se upoznali?

Intrigantni par upoznao se nakon Severininog koncerta u Beogradu.

– Iskre su između njih sevnule na prvi pogled i od tada su zajedno. Ljubav na daljinu održavaju putem društvenih mreža, u kontaktu su po ceo dan, a svaki slobodan trenutak koriste da se vide – govorili su tada svi izvori.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina) on Jul 5, 2020 at 3:29am PDT

Ljubav Severine i Igora Kojića - Tajno venčanje u Istri

Severina je daleko od očiju javnosti izgovorila sudbonosno „da” svom izabraniku Igoru Kojiću, na tajnom venčanju u Istri, 25. septembra 2015. godine. Ceremoniji je prisustvovao mali broj zvanica, a novinari i fotografi nisu imali pristup.

Bila je to svadba godine.

NE PROPUSTITE: Razvod Severine i Igora Kojića: Šta je prava istina?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on Sep 29, 2015 at 10:57am PDT

Ljubav Severine i Igora - Javnost zbunjena 

Još jedan razlog za interesovanje medija jeste Severinino brisanje venčanog prezimena Kojić s profila na „Instagramu”.

Taj postupak svi su odmah primetili, te su se zapitali šta se zapravo dešava između lepe pevačice i sina poznatog pevača Dragana Kojića Kebe.

Inače, šuška se da je Seve otpratila svekra sa „Instagrama”, što je svakako interesantna činjenica. Ova priča i ne bi bila toliko intrigantna da se Severina nedavno nije pojavila na jednoj dodeli nagrada bez supruga Igora.

Odmah posle ovog događaja prezime Kojić nestalo je sa Severininog naloga na „Instagramu”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina) on Jul 15, 2020 at 4:12am PDT

Lepa Splićanka nastavila je da zbunjuje javnost

U jeku priča o razvodu, kada pogledate njen „Instagram” profil, prvo što vam pada na pamet jeste da u Severininom životu cvetaju ruže.

S druge strane, priče o razvodu brojnije su iz dana u dan. Ono što javnost veoma zbunjuje jeste i to što lepa Seve u ovim kriznim vremenima uživa punim plućima, objavljuje prelepe slike, a izgleda nikad bolje.

Zaključak koji se sam nameće jeste – samo zadovoljna žena je srećna žena, a pitanje koje se samo ispisuje je da li je Severina srećna jer uživa u ljubavi ili zato što je konačno sama?

Šta vi mislite?

NE PROPUSTITE: Severina pozirala sa roditeljima svog muža, pa otkrila šta joj je promenilo život

Da li su Severina i Igor Kojić blizu razvoda ili je sve farsa?
  • Oni su divan par, mislim da nema ništa od toga.
  • Mislim da nisu više zajedno!
133  · 133 

Komentari (0)

Loading