Celebrity News

Bolan pad američkog genija: Reper Kanje Vest se odselio od Kim!

Bolan pad američkog genija: Reper Kanje Vest se odselio od Kim!

Kim Kardašijan, van sebe je od besa što je njen suprug, reper Kanje Vest javno govorio da je trebalo da abortira s prvim detetom. Novi javni šamar od njega usledio je kada je nju i njenu majku prozivao na „tviteru”. 

Reper Kanje Vest izazvao haos!

Kim i nije toliko sklona razotkrivanju privatnosti, kako se smatralo, te je poludela što je Kanje odao nešto toliko privatno zbog svojih političkih ambicija. Klupko je krenulo da se odmotava i ceo svet je saznao da njen suprug ne voli taštu Kris Džener. 

Zbog problema koji su usledili u odnosu repera i starlete, Kim Kardašijan drži sebe i svoju decu na distanci od Kanje. Kako ističe, to je najbolje za sada za njihovu porodicu. Holivud je u šoku što jedan od najitrigantnijih parova sada ima nevolje u raju.

NE PROPUSTITE: Kim Kardašijan i Kanje Vest otvorili vrata novog doma: Ona priznaje da još nije ušla u bazen!

Reper Kanje Vest - Sastanak u kolima protkan suzama

Osim toga, inostrani mediji preneli su informaciju da se reper Kanje Vest preselio na ranč u Vajomingu te i da tamo pokušava da nađe svoj mir, budući da boluje i od bipolagrnog poremećaja.

Kako piše Američki "Page Six" reper Kanje Vest i Kim Kardašijan pre nekoliko dana imali su razgovor u kolima gde je bilo i suza. Sve je pošlo nizbrdo budući da Kanje ne želi da napusti ranč, a Kim ne želi da deca budu blizu njega.

NE PROPUSTITE: Kim Kardašijan prvi put o suprugovom poremećaju: To je deo njegove genijalnosti

Reper Kanje Vest - Velika porodična tajna

Pre samo nekoliko nedelja bili su jedan od omiljenih javnih parova Amerike. Onda je on poželeo da se oproba u karijeri političara i kandidovao se za predsednika Amerike.

Zbog ispada slavnog repera, trenutno proživljavaju jedan od najtežih perioda u braku. Javnost se pita da li će uopšte uspeti da prevaziđu trenutni problem.

Iako je slavni muzičar sa zavidnom karijerom u modnoj industriji oduvek u javnosti potencirao da ne voli medijsko eksponiranje poput njegove supruge Kim Kardašijan, u proteklih 10 dana uspeo je da celom svetu dokaže suprotno.

Najpre je javno ispričao veliku porodičnu tajnu, učinivši svoju suprugu posramljenom i očajnom. Otkrio je da su oboje razmišljali o abortusu 2013, dok je Kim čekala prvo dete, ćerku Nort.

NE PROPUSTITE: Frapantna bahatost poznate starlete – Kim Kardašijan ovim zgrozila fanove (foto)

Reper Kanje Vest - Isprozivao taštu 

Klupko je krenulo potom da se odmotava i ceo svet je saznao da njen suprug ne voli taštu Kris Džener.

Oboje je javno isprozivao na svom „tviter” nalogu, a nije ostao dužan ni ženi s kojom ima četvoro dece.

- Kris, nek ti ne pada na pamet da se igraš sa mnom. Ta lažna smirenost, kao ni Korijeva, nije vam dopuštena u blizini moje dece. Pokušala si da me zatvoriš u ludnicu. Znajte svi da je i Kim pokušala da me smesti u bolnicu. Ako me zatvore kao Mandelu, znajte zašto se to dogodilo", napisao je reper šokirajući ceo svet.

– Svesna sam da je moj suprug podložan kritici jer je javna ličnost i sve što uradi ili kaže može da izazove jako mišljenje. On je sjajna, ali komplikovana osoba, vrhunski umetnik, koji je iskusio bolan gubitak majke, a uz to mora da se bori s pritiskom koji je izazvan njegovim bipolarnim poremećajem.

- Svi koji su bliski mom suprugu znaju njegovo srce i razumeju da se njegove reči ponekad ne poklapaju s njegovim nameram. 

Opširniju priču pročitajte u najnovijem broju magazina "STORY" koji je u prodaji do 5. avgusta!

 

Komentari (0)

Loading