Celebrity News

Zvezda Granda smršala 60 kilograma: Saša Popović je predlagao da budem izbačena zbog kilaže!

Zvezda Granda smršala 60 kilograma: Saša Popović je predlagao da budem izbačena zbog kilaže!

story

Zvezda Granda smršala 60 kilograma, ali to nije kraj njenoj transformaciji, želi da dovede liniju do savršenstva

Zvezda Granda smršala i sada je na putu da zaista osvoji scenu. Krstinja Todorović napravila je ogromnu transformaciju kada je njen izgled u pitanju jer više nije mogla da podnese ružne komentare.

Ipak njena transformacija nije nastala zahvaljujući treninzima, redukovanoj ishrani... već je pomoć potražila na drugom mestu.

https://www.instagram.com/p/BpuLThaA9ke/

Zvezda Granda smršala - koja je njena tajna?

- Sasvim slučajno na nastupu mi je prišao čovek koji je odradio operaciju , pokazao sliku pre i posle i ostala sam u šoku. Nakon toga , zahvaljujući društvenim mrežama istražila sam o doktoru i operaciji, pogledala maestralne rezultate , odlučila da odem na konsultaciju i tako kreće moja promena - započela je Krstinja svoju ispovest za Blic, pa dodala:

https://www.instagram.com/p/BoRMZRph1BK/

- Nakon operacije 15 dana sam bila na tečnoj ishrani, zatim 15 dana na kašicama. Posle mesec dana krenula sam sasvim normalno da se hranim, odnosno "zdravije" . Ja nemam grame, moj obrok se svodi na 2 ili 3 zalogaja . Ono što mi najviše prija, a što je opet individualno, su čorbice, povrće i voće .

Kritike zbog prekomerne kilaže bile su okidač za promene

https://www.instagram.com/p/BqACmojgX-Y/

Kako mlada pevačica otkriva, komentari na promenu su odlični, a ona je svesna da su u prvom krugu kritike žirija bile opravdane:

- Žiri je bio oduševljen mojim poslednjim nastupom, komentari su bili zaista pozitivni , podrška ogromna od svih ponaosob! Divno je sve to čuti i doživeti nakon kritika u prvom krugu, koje su sada već bile samo satisfakcija za idealan rezultat. U prvom krugu sam zaista doživela mnogo loše komentare zbog prekomerne kilaže. Svesna da je žiri bio potpuno u pravu , odlučila sam da promenim kako sebe tako i komentare - kaže Krstinja za pomenuti list i dodaje:

Saša Popović je glavni "krivac" što je Zvezda Granda smršala!

- Još uvek sam u procesu mršanja , pocela sam da budem i fizički aktivna . Još 20 kilograma mi fali do idealne kilaže i nadam se da ću kroz predstojeće nastupe praviti transformacije, kao do sada . Smršala sam 60kilograma, a sada imam 82, o ovoj gornjoj cifri ne želim da govorim, pa izračunajte... Saša je predlagao da treba da budem izbačena , da na taj način probudi u meni tu borbu, ukoliko mi je stalo do takmičenja.

Komentari (0)

Loading