Celebrity News

Naomi Kembel stiže u Beograd

Autor: | 23/09/2017

Naomi Kembel stiže u Beograd

Manekenka Naomi Kembel doputovaće danas u Beograd kako bi prisustvovala zabavi jedne kozmetičke kuće, nakon čega će se ponovo vratiti u Italiju, odakle i stiže danas u popodnevnim časovima.

Domaća štampa piše da je Naomi zahtevala apartman u jednom hotelu, 20 litara vode za piće, obezbeđenje, privatan avion, kao i da je odvedu u restoran Novaka Đokovića.

- Zahtevala je da joj se rezerviše sto u Novakovom restoranu i da se na meniju nađu srpske posne sarme za koje kaže da su nešto najlepše što je probala - rekao je neimenovani izvor blizak organizatorima Srpskom telegrafu.

Poseta Naomi Kembel Beogradu je trebalo da traje tri dana, ali je zbog brojnih obaveza morala da otkaže "produženi vikend".

Kako Blic saznaje, Naomi u našu zemlju dolazi za pozamašnu sumu novca od koje bi svaki Srbin mogao da kupi luksuzni stan i auto.

- Pregovori sa Naominim timom nisu trajali dugo jer su organizatori hepeninga u Beogradu po svaku cenu želeli da ona bude specijalni gost. Zato su joj iskeširali 250.000 evra za nekoliko sati prisustva ovom okupljanju znalaca koji se bave japanskim metodama iscrtavanja obrva. Njoj je uz honorar obezbeđeno prenoćište u jednom hotelu na Novom Beogradu, kao i avionske karte, ali i čitav tim frizera, stilista i šminkera koje će imati na raspolaganju dok boravi u Srbiji - kaže naš izvor upućen u orgnizaciju dočeka čuvene manekenke.

Ranije je objavljeno da će se tokom posete Srbiji družiti i sa pevačicom Jelenom Karleušom, a da li će to i stići pre večerašnjeg povratka, saznaćemo ubrzo na društvenim mrežama.