Celebrity News

Hari se zaljubio u Megan pre nego što je upoznao, a ona nije davala ni pet para što nasuprot nje sedi princ

Autor: | 29/10/2017

Hari se zaljubio u Megan pre nego što je upoznao, a ona nije davala ni pet para što nasuprot nje sedi princ

Romatična veza između princa Harija i kanadske glumice Megan Markl je veliki spektakl o kome se priča u svim krajevima sveta. Zaljubljeni par retko kada daje izjave o svojoj vezi, samo su se dva puta pojavili u javnosti zajedno ali se o njihovoj veridbi već uveliko priča i nagađa kada će se održati još jedno kraljevsko venčanje.

Još nisu zvanično vereni, ali već je jasno da će poznata glumica ostaviti svoju karijeru i preseliti se u Veliku Britaniju kako bi bila pored svog voljenog princa, a plan je da se bavi dobrotvornim radom.

Uskoro će u Engleskoj biti emitovan dokumentarni film pod nazivom "When Harry Met Meghan: A Royal Romance", u kome će biti otkriveni detalji njihove veze. Ono što je do sada dospelo u javnost je to da je princ Hari bio zaljubljen u Megan Markl godinama pre nego što ju je upoznao.

Crvenokosi princ je prvi put video Megan u seriji "Odela", gde ona igra mladu advokaticu po imenu Rejčel Zejn.

- Bio je zaljubljen u Rejčel Zejn dve godine pre nego što ju je upoznao, a to znam jer poznajem jednog od njegovih prijatelja - rekla je Kejti Nikol koja je profesionalni kraljevski reporter u dokumentarnom filmu i dodala:

- Harijeva prijateljica mi je rekla da je jednu noć izašla sa princom Harijem. Bio je sinl tada, pa ga je pitala "Hari, ko je za tebe idealna devojka?" I on je rekao "Megan Markl iz serije "Odela".

On je upoznao svoju "idealnu devojku" nedugo zatim.

- Zajednički prijatelj Markus Anderson organizovao je grupni izlazak i druženje prošle godine, a organizovano je tako da imaju vremena da ćaskaju... Hemija između njih je učinila svoje. Ona je duhovita, puna samopouzdanja i nije davala ni pet para što nasuprot nje sedi princ Hari. Mislila je da je neverovatno sladak - Nikol kaže.

A ostatak priče znate...