Celebrity News

Koja poznata Britanka je nova izabranica Bredlija Kupera?

Holivudskog zavodnika povezuju sa brojnim lepoticama, ali otkriće sa kojom pevačicom je Bredli u vezi je mnoge iznenadilo

Koja poznata Britanka je nova izabranica Bredlija Kupera?

Otkako se rastao od manekenke Irine Šajk, glumac Bredli Kuper je na meti brojnih lepotica. Govorilo se da je u vezi sa Lejdi Gagom sa kojom je sarađivao na filmu " Zvezda je rođena", a njihov nastup na ceremoniji dodele Oskara izazvao je mnogo pažnje zbog hemije na sceni koja je bila više nego očigledna.

Zbog svega toga, spekulisalo se da je muzička diva bila glavni krivac za razlaz, po mnogima najlepšeg, holivudskog para, međutim, čini se da je njena uloga bila potpuno drugačija.

story

 

 

Naime, sada se pojavila vest da je Bredli u vezi sa britanskom pevačicom Adel i da je Lejdi Gaga kumovala ovom upoznavanju. 

Adel je zapanjila svet fizičkom transformacijom, jer je uz vežbe i zdravu ishranu uspela liniju da dovede do savršenstva. 

"Magazin New Idea" piše kako njen novi izgled nije promakao ni  45-godišnjem oskarovcu koji je još uvek zvanično solo.

Navodno ih je upoznala Lejdi Gaga koja im je zajednička prijateljica, a među njima su odmah sevnule varnice.

story

 

 

Iako se nagađalo da je autorka hita "Rolling in the Deep" u romantičnoj vezi sa britanskim reperom Skeptom, s kojim je dobra prijateljica već dugi niz godina, Adele je istakla da je opet sama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Adele (@adele) дана 28. Окт 2020. у 11:16 PDT

Nakon što se prvi put našla u ulozi voditeljke šoua "Saturday NIght Live"  u svojoj objavi na Instagramu jasno dala do znanja da je i dalje solo, pa  mnogi misle da još uvek nije spremna da otkrije da je u vezi sa poznatim glumcem.

story

 

 

 

Komentari (0)

Loading