Celebrity News

Dušan Jovančević: Tanja krije da je bolesna

Ispričao svoju stranu priče

Dušan Jovančević: Tanja krije da je bolesna

Ata Images

Tanja Savić preživljava težak životni period. Razdvojena je od sinova Maksima i Đorđa, koji se s ocem Dušanom nalaze u Australiji, a zbog situacije nastale usled pandemije koronavirusa, ne mogu da se vide. Trenutno se nalazi u rodnom selu Radinac, kraj Smedereva, a dane provodi u iščekivanju da je sinovi pozovu.  Pevačica tvrdi da je njen, još uvek zakoniti, suprug decu odveo bez njenog znanja, a sada je on rešio da ispriča svoju stranu priče.

– Tanja je bila u emisiji i sve što je ispričala o meni je laž. Na kraju emisije je čitala naše poruke. Nije sve čitala, već samo ono što sam joj ja pisao. Želim da svi vide te poruke i da vide kako se ta Tanja Savić, majka naše dece, obraća meni. Odvratno i sramota – započeo je priču Dušan za "Pink".

– Kako se obraća snaja jednoj svekrvi. Moja majka joj je pisala poruke, a da čujete i audio-snimke. Ona se meni ovako obraća, a čuvam našu zajedničku decu. Treba da ju je sramota. Ima još toga što ću pokazati javnosti. Kaže da je blokiram, a ona mene blokira. Eto vam dokaz. Sve što priča laže. Ja ću sve da dokažem. Advokati su me savetovali još uvek da ne pričam, ali neka svet vidi kako se obraća nama – rekao je Dušan, spomenuvši glasovne poruke koje su dospele u javnost, i dodao:

story

 

 

Psihički nas je maltretirala, neka se zakune pred sudijom i bogom da to nije istina.

– Deca i ja ćemo da imamo našu reč pred sudom i dokaz kako nas je ostavljala. Decu je samu u stanu ostavljala kad su bili mali, dok nisu još ni prohodali. Sve je to ovde u policiji prijavljeno. Kako nas je na zlo stavljala. Psihički maltretirala. Pa nek se zakune pred sudijom i bogom da nije istina. A sve dokaze imam iz policije. Decu kako je tukla. Đorđe je otišao ovde u školu sa modricom na licu, Tanja ga je ujela. Škola prijavila policiji, Tanja je morala da ide da odgovara. A kaže da sam ja kriv. Nek se zakune da to nije istina. Sve o meni laže. U emisiji kod Sanje je ispričala 90 posto laži, 10 posto istinu. Sve ostalo je lagala radi svog interesa i marketinga za novu pesmu. – rekao je Dušan uza pomenuti portal i istakao da je Tanja bila upoznata sa tim da on planira da odvede decu u Australiju.

 

Pročitajte: Pevačica Tanja Savić o porodičnoj drami - Deca su mi na prvom mestu, ali neću da idem u Australiju!

– Naravno da je znala. Trebalo je i ona da ide, zbog kovida smo planirali da se vratimo. Onda je nestala i ukrala od dece pasoše. Australijska ambasada i država ovde je pomogla da se vratimo kući za Australiju. Tanja je znala sve vreme. Samo što nas je maltretirala psihički. Ja nikad nisam rekao da ne planiram da se vratim. Njeno ponašanje je nula. Deca sad ne žele da se vrate. Tanja nažalost ima psihički poremećaj koji krije. Ja sam bio uz nju 12 godina braka. Zajedno imamo dva zlatna sina. Ali nešto se Tanji sad dešava i mi ne znamo šta, ne želi našu pomoć. Vratite malo film i njene izjave od pre pet meseci, kada je pričala da smo otišli zbog kovida, da nam je tamo (u Australiji) sigurnije. A sad je okrenula priču. Totalno druga osoba, totalno druga priča! Šta se dešava? Ima neki svoj plan, interes, verovatno marketing zbog nove pesme koju planira da izbaci. Ne znam. Samo znam da istina mora da se sazna - zaključio je Dušan.

Komentari (0)

Loading