Celebrity News

Nataša Bekvalac o svom ljubavnom životu: Cmačem se sa prijateljima!

Novosadska Barbika promenila je svoja uverenja. Ipak je spremna na ljubav!

Nataša Bekvalac o svom ljubavnom životu: Cmačem se sa prijateljima!

Iako je mnogo puta istakla da joj muškarac nije potreban, Nataša Bekvalac ne skriva da priželjkuje veliku ljubav. Osim toga, lepa Nata našalila se na svoj račun pa je rekla da je na emotivnom planu sve jedna velika nula...

- Na emotivnom planu je to jedna velika nula. Već dve i po godine tako, rekla bih i da ima nekog flerta, ali ni toga nema. Rekli su mi 2021. da se pripremim za veliku ljubav, teško veridba i udaja, ali na ljubav možda i pristanem - rekla je novosadska Barbika za „Blic“.

PROČITAJTE: Nataša Bekvalac ima tajnog obožavaoca: Kakav je to poklon pevačica zatekla na svom automobilu? (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Oct 30, 2020 at 11:25am PDT

Mediji su pre nekoliko nedelja izveštavali i o spontanom, sočnom poljupcu koji se dogodio na jednoj spektakularnoj žurki. Nataša je sada, po prvi put prokomentarisala intiman momenat koji se desio s njenim jako dobrim prijateljem. 

- Generalno se cmačem sa svim mojim prijateljima i to oni svi znaju koji su prijatelji mojih prijatelja. O tome da decu cmačem u usta, o tome ne treba da pričam. To je moja stvar, kao što je stvar svake majke kako će da ljubi decu. Između ostalog, i sa sebi bliskim ljudima i kada su tako vesele večeri znam da se cmoknem - iskreno je rekla Nata i sve nasmejala ovom izjavom! 

PROČITAJTE: Pao sočan poljubac: Evo ko je zgodan frajer s kojim se ljubila Nataša Bekvalac! (VIDEO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Nov 3, 2020 at 12:26pm PST

Nataša Bekvalac, senzibilne ličnosti i nežne lepote, ističe da nije veliki ljubitelj kupovine, kao i da je njen tim zadužen za njen uvek besprekorni izgled. 

- Trebalo mi je da sastavim svoj tim, ali kada se to dogodi, sve funcioniše savršeno. Tu sam uštedela na vremenu. Moram biti iskrena i reći da nisam ljubitelj kupovine. Uvek to za mene obavljaju ljudi oko mene i koji se u to razumeju. Ja sam jako ležerna što se tiče garderobe i kada je sav propratni materijal u pitanju. Ponekad i previše - zaključuje Nataša Bekvalac za „Blic“.

Komentari (0)

Loading