Celebrity News

Kim Kardašijan: Užasna sam majka, ne obazirem se kada ćerka plače

Izolaciju niko nije lako doživeo, pa čak ni jedna od najuticanijih žena na svetu

Kim Kardašijan: Užasna sam majka, ne obazirem se kada ćerka plače

Kim Kardašijan, najpoznatija rijaliti zvezda, otvoreno je govorila o vaspitanju dece koju je dobila sa u braku s reperom Kanjeom Vestom.

Priznala je da joj je život u karantinu sa četvoro naslednika pravi izazov, ali i zašto se ponekad oseća kao loša majka. I za Kim su se zbog pandemije koronavirusa pravila života promenila iz temelja.

Obaveze je uskladila sa zdravstvenom situacijom i njena brojna putovanja su odložena do daljeg. 

To je bila prilika da se dodatno zbliži sa svojom porodicom, suprugom i četvoro dece, kojima pre toga zbog brojnih obaveza nije stizala da posveti dovoljno pažnje. Ubrzo je shvatila da biti majka nije uvek lak zadatak.

– Kako je Kanje sada bio u izolaciji, uglavnom u našoj spavaćoj sobi, sve obaveze spale su na mene. Bila sam stalno okružena decom. To me na početku radovalo, a na kraju i iscrpelo. Doslovno čujem ćerku kako plače u drugoj prostoriji i uopšte se ne obazirem –rekla je Kardašijan i dodala –– Osećam se kao užasna majka – 



– Znam da mnogi prolaze kroz isto i tek ih sada shvatam. Sada sam spoznala da moram da usporim i budem manje kritična prema sebi. Treba udovoljiti nekad i samoj sebi. Jednu stvar sam shvatila, ako sam ikada i pomišljala o petom detetu, sada sam sigurna da to ne želim – zaključila je Kim.

Komentari (0)

Loading