Celebrity News

Sanja Doležal vratila se staroj ljubavi!

U ime dobrih starih vremena!

Sanja Doležal vratila se staroj ljubavi!

Pevačica i TV voditeljka Sanja Doležal već tri godine živi u okolini Karlovca i pre nekoliko dana uključila se uživo u program „K1” televizije jer bi, kako kaže, da je vreme normalno, „Novi fosili“ sada sigurno bili u Beogradu.

- U nadi je spas i nadam se da ćemo se uskoro videti. Da nije ovo ludo vreme, za koje ni u najluđim snovima nismo mogli da pretpostavimo da će nas zadesiti, „Novi fosili“ bi sigurno bili u Beogradu, u koncertnim dvoranama i uživali bismo sa našom divnom publikom. Uvek smo krajem jeseni i početkom zime dolazili u Beograd. Nadam se da smo sledeće jeseni biti tu – rekla je Sanja u emisiji „Kec na jedenaest“ na K1 televiziji u koju se uključila uživo iz svog doma.

- Mnogo je lepih sećanja i dragih prijatelja, čujem se sa njima, ali mnogo je lepše kada se vidimo, zagrlimo, kada pojedemo nešto, popijemo. Moji prijatelji većinom nisu sa javne scene. Moja generacija se primirila, nema više festivala poput „Mesama“ na kojima smo se sretali i zajedno nastupali te se družim uglavnom sa ljudima koji nisu iz sveta muzike.

Sanja Doležal se kaje: Žao mi je što smo izbacili Rajka iz Novih fosila

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bez maski, u najboljem društvu 😍

A post shared by Sanja Dolezal (@sanjadolezal) on Jul 17, 2020 at 9:40am PDT

Kako je rekla uvek nasmejana Sanja, u Zagreb odlazi samo kada ima poslovne obaveze.

- Nekada je ovo bio moj letnji dom, ali evo već tri godine ovde živim stalno i u Zagreb idem samo kada moram. Imam svoje parče vrta, reku Mrežnicu ispod prozora, ovde uživam i ovo je „korona free“ zona. Vratila sam se i svojoj detinjoj ljubavi – klaviru, odnosno nabavila sam klavijature koje sviram kad mi dođe. Pošto nema nastupa - imam vremena za to. Veština sviranja mora da se vežba, a meni su prsti već zarđali pa se vraćam u štos.

Osim muzike, njena velika ljubav već godinama je i televizija.

- I dalje sam na televiziji Nova i vodim In magazin. Televizija je moja velika ljubav i omogućila mi je da uz dvoje dece i dalje radim, i da budem u Zagrebu. Imam stalno nove ideje i projekte, od početka godine sam napisala čak pet televizijskih projekata i sigurna sa da će se realizovati kad-tad i da ćemo se vratiti na staro. Pa ako nijedan od tih pet ne prođe- napisaću nove!

Sanja Doležal: Imala sam odličan brak i prijatelja, ali život mora dalje

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Dolezal (@sanjadolezal) on Apr 5, 2019 at 8:11am PDT

Na pitanje voditelja kako je podnela vest o smrti Rajka Dumića, naglasila je da utehu nalazi u svemu što je ostalo iza njega.

- Rajko Dujmić je tragično nastradao, ali on nam je ostavio sve te bezvremenske, evergrin pesme. Oduvek sam govorila da će nas te divne pesme sve nadživeti. To nam je jedina uteha – da znamo da se te pesme i dalje slušaju i da će ostati zauvek tu, i kada svih nas ne bude bilo. Radila sam uvek ono što volim, kao i svi mi u bendu, i to je publika prepoznala – istakla je Sanja.

Napomenula je i da joj se današnje vreme ne dopada zbog otuđenosti.

- Koliko nam je samo bilo lepo nekada, pre na primer 30 godina! Ljudi su postali zatvoreni, svi su u svojim problemima, otuđeni su, usmereni samo na sebe. Nedostaje mi ono staro dobro vreme, ali sigurna sam da i ovo nosi neke svoje lepe stvari i da će biti bolje – s osmehom je zaključila Sanja Doležal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

London break😍

A post shared by Sanja Dolezal (@sanjadolezal) on Feb 10, 2019 at 9:48am PST

 

Komentari (0)

Loading