Celebrity News

Nakon teških reči: Neočekivani obrt u odnosu između Ane Sević i Darka Lazića

Retko koji razvod prođe bez teških reči.

Nakon teških reči: Neočekivani obrt u odnosu između Ane Sević i Darka Lazića

Ana Sević i Darko Lazić potvrdili su pravilo da nakon razvoda nije lako ostati u dobrim odnosima, čak i kada postoji zajedničko dete kao večna spona između bivših supružnika.

Iako se činilo da su se rastali kao prijatelji, nedavna Darkova izjava da ćerku Lorenu nije video godinu dana je produbila sukob, a bivša supruga Ana burno je reagovala na ove pevačeve tvrdnje.  

 

story

 

 

 

Za Darkovu bivšu suprugu to je bila kap koja je prelila čašu, pa je odlučila da se s bivšim suprugom ponovo sretne na sudu. Rešila je da ga tuži, kako bi odbranila svoju čast. Ipak, sudeći po Darkovim rečima, oni su uspeli da usklade nesuglasice i ponovo su u korektinim odnosima. Šta više, ćerka Lorena je kod oca, u njegovom rodnom Brestaču, provela dva dana.

 

 

– Ispeglali smo sve kao roditelji, kao odrasli ljudi. Sve se da lepim rečima rešiti, mora da se napravi kompromis. Normalno je da se imaju nesuglasice, svuda ih ima, to je prirodna stvar. Rešili smo to što je bilo i lepo se dogovorili, mezimica je bila dva dana kod mene, nema gde nismo stigli - rekao je Darko za "Blic" i dodao:

Instagram/Darko Lazić

 

 

– Nedostajala mi je Lorena, vezan sam za nju kao i za Alekseja. Zajedno smo išli u igraonicu, ona je jahala konja, ma svuda smo išli i uživali smo zajedno, bilo je prelepo.

 

Komentari (0)

Loading