Celebrity News

Dilema rešena: Gde nastavlja karijeru Jovana Joksimović i da li je prati Srđan Predojević

Jutarnji program kreće 30. novembra i emitovaće se radnim danima

Dilema rešena: Gde nastavlja karijeru Jovana Joksimović i da li je prati Srđan Predojević

Odlazak Jovane Joksimović i Srđana Predojevića s televizije "Prva" nakon nekoliko godina angažmana izazvao je mnogo pažnje, a posebno jer je voditeljka najavila tužbu protiv ove televizije. Nagađalo se i gde će voditeljski par nastaviti karijeru i da li je trenutak da svako krene svojim putem u profesionalnom smislu. 
Spekulisalo se da je jedna od opcija za Jovanu i televizija "K1", koja je u vlasništvu njenog supruga Željka Joksimovića.

 

 

– Dosta se pisalo, a Jovana je pritom imala samo jednu sveobuhvatnu pisanu izjavu, na koju ne bih mogao ništa da dodam – rekao je Željko za "Kurir" nedavno povodom Jovaninog angažmana na njegovoj televiziji i istakao da je ona veliki profesionalac u svom poslu i da nema potrebe da je savetuje. 

– Da savetujem Jovanu o poslu koji zna, ubeđen sam, najbolje u ovoj zemlji, nikada nisam ni probao. I nisam joj savetnik, muž sam joj. Što znači da sam tu za nju šta god da odluči, baš kao što je i ona uvek tu za mene. Podrška i ljubav su često važnije od saveta i trudim se da se držim toga – rekao je pevač, a sudeći po pisanju "Blica", jedno od najprepoznatljivijih TV lica u Srbij ipak počinje da radi na televiziji "K1"

 


Kako navodi ovaj list jutarnji program koji ona radi kreće 30. novembra, i emitovaće se pet dana u nedelji, a u toku je proces pravljenja njenog studija i okupljanje profesionalne ekipe koja će biti deo tog projekta.

 

 

 

Srđan Predojević, koji je na svim televizijama ovaj program vodio sa Jovanom, neće više biti u paru sa Jovanom i neće raditi na televiziji K1. 

Komentari (0)

Loading