Celebrity News

Neizmerna sreća Novaka Đokovića: Veliko hvala Bogu na ovom blagoslovu

Novak Đoković ima razloga da bude ponosan

Neizmerna sreća Novaka Đokovića: Veliko hvala Bogu na ovom blagoslovu

Novak Đoković je u svojoj bogatoj karijeri osvojio brojne trofeje i turnire, a sada je stiglo još jedno priznanje za našeg teniskog asa. 

Šesti put je završio godinu na prvom mestu ATP liste.

Na taj način je izjednačio rekord Pita Samprasa. Pred početak završnog ATP mastersa u Londonu mu je uručen pehar, a među prvima mu je čestitala supruga Jelena.

story

 

Pročitajte:Moćna fotografija Novaka nakon diskvalifikacije: Ovo je tako duboko!

‒ Zar već šest? Idemoooo!! Znam da nemaš vremena ni da se osvrneš a ni da slaviš jer te čeka puno posla, ali znam da znaš da svi mi već uveliko slavimo i proslavljamo ovako ogroman uspeh koji si postigao – napisala je Jelena na „Instagramu” i nastavila:

‒ Tvoja priča je toliko inspirativna i moćna, toliko pouka mogu da izvučem i iskoristim da i sama napredujem... pa čak i ta tišina i praznina te arene u vreme kada tvoj uspeh obara rekorde je i lekcija za sebe. Sve svoje nosimo u sebi. Hvala ti što si uvek povod za slavlje i ponos, i u pobedi i u porazu – zaključila je Jelena, a onda se oglasio i Novak.

‒ Zahvalan sam na velikoj energiji koju dobijam kroz podršku svih vas dugi niz godina. Iako sam stojim na ovoj fotografiji, svestan sam da ovaj pehar pripada celoj mojoj familiji, timu i svim ljudima koji veruju u mene i podržavaju me. Jedno veliko hvala Bogu i anđelima čuvarima na veri, snazi, strpljenju, radosti, volji i vođstvu kroz život da doživim ovakav blagoslov ‒ napisao je teniski as.

Komentari (0)

Loading