Celebrity News

Kaća slomljena i bez snage: Osećam se loše, a ništa nisam skrivila!

Kaću Živković duboko je pogodila epidemiološka situacija. Nema nastupa, a sasmim tim ni intereakciju s publikom.

Kaća slomljena i bez snage: Osećam se loše, a ništa nisam skrivila!

Popularna pevačica Kaća Živković veoma je potresena zbog situacije s koronavirusom, a o tome kako se oseća otkrila je na svom „Instagram”. profilu. 

Budući da ne nastupa jer je situacija s epidemijom alarmantna, Kaća je otkrila da joj publika mnogo nedostaje. Oseća se loše, nije joj do smeha, a želju zbog za pravdanjem i objašnjavanjem izgubila je odavno. 

Slomljena, priznala je da joj čak nije ni do smeha...

- Ne osećam potrebu da se bilo kome izvinjavam kada se osećam loše ili kada jednostavno ne mogu da se javim na telefon jer mi je dan loš. Kada ne mogu da se smejem jer mi nije do smeha. Ne osećam potrebu za pravdanje jer ništa nisam skrivila. Ne osećam potrebu da budem u centru pažnje niti je svojim postupcima izazivam - rekla je Kaća i dodala:

 Sinonim za promenu: Danas zgodna crnka, a kako je Katarina Živković izgledala nekada (foto/video)

- Svoje pojavljivanje u medijima doziram, nisam uvek raspoložena za usputnja ćaskanja ni razgovore, jer ne umem da lažem, a sreća se ne lažira. Osećam potrebu za razumevanjem i solidarnošću. I ne verujte „Instagramu” i drugim socijalnim mrežama da su javne ličnosti uvek srećne, ispunjene i sređene 24/7, brige i probleme imaju svi ljudi na ovom svetu kojim god se poslom bavili - objasnila je ona.

Instagram screenshot

 

Osim toga, svoje pratioce posavetovala je da nikako ne bi trebalo da se stide svojih osećanja.  

- Budite fini jedni prema drugima, i vaše je legitimno pravo da se ponašate u skladu sa svojim osećanjima, bez potrebe da se bilo kome pravdate ili izvinjavate. Volim vas - završila je Kaća svoje obraćanje kratko i jasno. 

Nije joj bilo lako, a sad je Katarina Živković poručila: Ja sam borac!

 

Komentari (0)

Loading