Celebrity News

Danica Maksimović: Iz inata kačim slike iz đakuzija

Jedna od najcenjenijih glumica Danica Maksimović otkrila je tajnu svog dobrog izgleda. Osim toga, osvrnula se i na temu zašto su žene koje imaju preko 50 i više godina potpuno otpisane.

Danica Maksimović: Iz inata kačim slike iz đakuzija

Jedna od najvećih diva srpskog glumišta Danica Maksimović istakla je danas na televiziji „K1” da su u Srbiji žene starije od 50 godina – otpisane.

- Ne znam zašto je to tako, ali to je evidentno. Ja sam mnogo puta u životu doživela mizoginiju i to od žena. Ali, ne dam se! Sada iz inata na „Instagramu“ kačim slike iz đakuzija, pa kad ću ako neću sad – u svom prepoznatljivom maniru rekla je poznata glumica u emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji „K1”.

– Izgledam dobro jer vežbam, vodim računa o svom zdravlju, negujem se, kvalitetno se hranim. Ja sam gorštačko dete, rođena sam podno Rudnika i oduvek sam radila šta sam htela i znam šta hoću. Briga me šta drugi pričaju.

Danica Maksimović: Istina me je skupo koštala

K1 TV screenshot

 

 

Boško i Aleksandra nisu propustili priliku da Danicu pitaju o filmu „Toma“, jer je odavno poznato da su njih dvoje bili jako bliski.

- Ja sam deo ovog grada i tog miljea, Toma i ja smo se mnogo voleli i uvažavali. Ja sam njega razumela i kada mi je pevao - zajedno smo plakali. Za života nije bio dovoljno priznat, nisu ga tada doživljavali kao kvalitetnog pevača, a niko ne može tako da peva njegove pesme kao što je mogao on, sa takvom lakoćom. On je obožavao žene ali to nikako ne znači da je sa svima bio. On je voleo da peva o ženama jer je tako osećao, bio je džentlmen i gospodin, i poginuo bi za svaku ženu. Bio je skroman i human, novac mu nikada nije značio i nikada ga za sebe nije zadržavao – rekla je Danica o svom velikom prijatelju. – Govorila sam već o tome ali jedna od situacija koje se ne zaboravljaju je i ona kada smo putovali na Žabljak, na nastup, i tada smo nas dvoje „sljuštili“ celu flašu rakije. On peva, ja plačem i u jednom trenutku ga pitam: Kako ćemo ovakvi da nastupamo, a on kaže: Ma kad nas preseče vazduh ima da budemo super. Tako je i bilo, bili smo najbolji! Govorio mi je – Danice, ti si moje sunce! Tako je bilo nekada, naravno, ja sam već 30 godina trezna.

Nakon fotografije u bikiniju otišla korak dalje: Danica Maksimović PONOVO ŠOKIRALA i otkrila tajnu svog izgleda (foto)

K1 TV screenshot

 

Poznata glumica istakla je da se u medijima pojavljuje samo kada ima o čemu da govori, odnosno, da najavi neku novu predstavu, film ili seriju, a ovih dana Danica ima mnogo toga da najavi.

- Premijera filma „Jedini izlaz“ je 2. decembra i neverovatno je to da se reditelj Darko Nikolić i ja već 19 godina dogovaramo o nekoj ulozi za mene. Kada me je pozvao i rekao mi da ima ulogu, kazala sam mu - konačno! Kada sam pročitala scenario – smrzla sam se. Da sam naručila takvu ulogu ne bih je dobila. Moja Suzana Kolar je veoma kompleksna, zahtevna i inspirativna uloga. Film je triler i rađen je prema motivima one stravične tragedije u Novom Sadu kada je mnogo mladih stradalo u požaru u diskoteci. Ja glumim majku jednog mladića koji je tamo izgubio život. Niko ne zna šta doživljavamo kada glumimo takve uloge, dok se pripremamo, koje su to nedaće. Te emocije ne mogu da se ponove. Bila sam potpuno pocepana iznutra, razbijena... U jednom trenutku sam odbila da mi poprave šminku, jer je baš tako trebalo da izgledam, potpuno razbijeno... Biće i serije i radujem se tome jer mislim da će biti više prostora da se ispriča priča – rekla je Danica.

 

 

Takođe, bila je vredna i tokom leta, iako je kako kaže uspela da ode i u Tursku i na Zlatibor da se odmori.

- Snimali smo Šotrinog „Kralja“ na plus 40 stepeni i to je bilo jako naporno, kao i seriju „Crna svadba“ u kojoj glumim jednu zanimljivu tetku, tajnovitu. Sat i po vremena trajalo je sređivanje moje kose svakog snimajućeg dana kako bih bila riđokosa. A u seriji „Pevačica“ igram stilistkinju. E tu mi ni Ana Vintur ne može ništa! – istakla je glumica uz glasan smeh.

Komentari (0)

Loading