Celebrity News

Strah i neizvesnost zbog ženine bolesti: Kako je Aco tešio svoje tri ćerke?

Mnogi nisu ostali ravnodušni na suze popularnog pevača...

Strah i neizvesnost zbog ženine bolesti: Kako je Aco tešio svoje tri ćerke?

Aco Pejović o svom privatnom životu retko govori, pa tako mnogi ne znaju da se krajem 2015. godine suočio s najtežom boli. Njegova žena Biljana hitno je prebačena u Urgentni centar usled pucanja aneurizme i operisana, a neizvesnost, zebnja i strah bili su sastavni deo života usamljenog oca koji je ostao sam s tri ćerke. 

U emisiji Milana Kalinića, Aco Pejović izneo je nepoznate detalje o ovoj tragediji i sa suzama u očima prvi put javno govorio.

 Aco Pejović je ozbiljan car: Kupio deset violina, pa s njima uradio nešto o čemu SVI PRIČAJU! (foto)

Foto: Ata Images

 

– Rekli su mi da od hiljadu samo jedno preživi kad pukne aneurizma. Lekar koji je vodio Biljanu na operaciju zvao je našu decu da je vide jer bi to možda mogao da bude poslednji put – rekao je Pejović drhtavim glasom, a potom se osvrnuo i na svoje ćerke, rekavši da je zbog Magdalene, Marije i Ive morao da bude jači nego ikad. 

U trenucima kada majka nije bila pored njih, Aco je bio njihov centar sveta. Grlio ih je i s njima mnogo pričao, ali je u jednom trenutku s njima morao da bude krajnje otvoren. Prisetivši se ove situacije, popularni pevač zaplakao je pred kamerama u emisiji „Preživeli”. 

– Nekako sam osećao potrebu da budem sam s klincima. Sednem s njima, zagrlim ih i kažem: „Možemo da ostanemo bez mame, ali...” 

Aco Pejović otkrio: U Aleksandrinoj i Filipovoj kući postoji SKRIVENO MESTO, a evo čemu služi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K1 (@k1televizija)

Njegova supruga Biljana danas se oseća dobro, a pre pandemije koronavirusa, dok su se redovno održavali koncerti i slavlja, često smo mogli da je vidimo kao vernu pratnju i podršku popularnog pevača Aca Pejovića.

Podsetite se...

 

Komentari (0)

Loading