Celebrity News

Goca Božinovska o Bojani Rodić: Ponaša se kao da ima 50 godina!

Šta svekrva kaže o snaji?

Goca Božinovska o Bojani Rodić: Ponaša se kao da ima 50 godina!

Goca Božinovska gostovala je sinoć u emisiji Ognjena Amidžića i tim povodom otkrila nepoznate detalje veze Mirka Šijana i Bojane Rodić. 

Osim što je istakla da je njena snaja divno vaspitana, Goca je ovog puta progovorila i kakva je Bojana kao domaćica. Majka mladog Šijana ističe da je Rodićeva neprikosnovena u kuhinji, toliko da ni žene u pedesetim godinama ne mogu da joj stanu na crtu. 

Niske strasti uživo: Šta to rade Mirko Šijan i Bojana Rodić pred svima?

– Oni se zabavljaju, mnogo se vole i lepo slažu. Ona je predivna, ona je jedna lutka, prirodno je lepa, toliko je vaspitana. Ne da bih volela da mi bude snajka, nego... – rekla je Goca, a zatim dodala: 

– Bojana se u kući ponaša kao da ima 50 godina. Mislim da ne može da joj priđe nijedna žena u gradu. Ona je takva domaćica. Sve zna, sve kuva. Kažem, svaka čast njenim roditeljima. Ja sad uđem u kuću, okrenem se, u Mirkovoj sobi je sve pod konac. Stvarno je dobra. Zaslužila je, da ne znam šta bih uradila za nju. Mimo lepote, baš je dobro dete – rekla je Goca iskreno u emisiji „Amidži šou”. 

Bojana Rodić uselila se kod Mirka Šijana, stiže i beba? Evo šta kaže svekrva!

Goca je i ranije govorila lepo o Bojani. Otpočetka njihove ljubavi isticala da je Bojana smerna i kulturna devojka, vaspitana i s dobrim manirima i da jedva čeka da oženi sina. 

  – Jedva čekam da vozam bebu u kolicima. Šta meni drugo preostaje? Bojana je ista ja, prava čigrica! Toliko jedno vaspitano i dobro dete. Vidim da se mnogo vole i baš mi je drago. Imaju, hvala bogu, sve što požele, a ja ću da im sve sredim i uredim, oni neka uživaju. Moja snaja ne mora ništa da radi, samo neka mi podari unuče i ja ću biti presrećna! Od Mirka su napravili nekakvog delinkventa, a on je dobar kao hleb! Vredan, poslušan, fin mladić. Jedva čekam da se oženi! – rekla je svojevremeno Goca za „Kurir Stars”.

I Mirko je presrećan svojim odabirom, a o svojoj lepšoj polovini govorio je s puno ljubavi i entuzijazma.  

– Sjajno nam je u vezi.  Sve nam je bajno, sjajno... Cvetaju nam ruže. Predivno nam je, uživamo. Bojanu obožavam, ona je prava devojka za mene. Ništa još ne znam za svadbu, ali ona će se svakako desiti. Kad bude, neka bude, i to je to - rekao je mladi Šijan nedavno za „Srpski telegraf”.

Komentari (0)

Loading