Celebrity News

Reakcija kraljevske porodice na Meganin pobačaj - Podrška ili osuda?

Iznenađujuća reakcija kraljevske porodice...

Reakcija kraljevske porodice na Meganin pobačaj - Podrška ili osuda?

Megan Markl juče je prvi put za „New York Times” progovorila o gubitku drugog deteta. Ona je, naime, otkrila da je imala spontani pobačaj nakon što je osetila oštar bol u stomaku dok je presvlačila malenog Arčija. 

U periodu njihovog odlaska iz kraljevske palate, mnogi su spekulisali da je odnos s Harijevog porodicom na staklenim nogama, a nakon Meganine ispovesti, čekala se njihova reakcija. Zbog tvrdnji da nisu u dobrim odnosima, mnogi su očekivali osude, ali je sa njihove adrese, nakon njenog priznanja, ipak stigla velika podrška. 

Bivša vojvotkinja Megan Markl pokazala nešto što je godinama skrivala (FOTO)

Princ Čarls bio im je privržen, a cela kraljevska porodica saosećala se s njihovim bolom. 

- Princ Čarls bio je podrška Hariju i Megan tokom njihovog perioda tugovanja. Cela kraljevska porodica veoma je tužna zbog njih - otkrio je za „US Weekly” izvor blizak porodici.

Članovi kraljevske porodice nisu bili raspoloženi da daju izjave, pa su za pomenuti „New York Times” rekli da je pobačaj lična stvar Megan Markl.

Njena ispovest dala je podstrek svim ženama da o ovoj temi otvoreno pričaju. Bivša vojvotkinja istakla je da je 2020. godina velikih gubitaka, ali da život ide dalje. 

Iako sada deluje čvrsto i rešeno da o svojoj boli govori uzdignute glave, dok je ležala u bolničkoj postelji Megan Markl nije videla izlaz i situacije. 

Dok sam držala svoje prvo dete, znala sam da gubim ono drugo. Nekoliko sati kasnije ležala sam u bolničkom krevetu, držeći supruga za ruku. Osećala sam toplinu njegovog dlana, a on mi je ljubio ruku koja je bila mokra od naših suza. Zureći u hladne bele zidove, oči su mi se zastaklile. Pokušala sam da zamislim kako ćemo se izlečiti.

Celu ispovest o gubitku deteta možete pročitati OVDE.

Kraljica ne sluti: Bivša vojvotkinja Megan Markl krije drugu trudnoću?

Gde je podrška tu je i osuda! 

Mnogi korisnici društvene mreže „Twitter” njenu ispovest okarakterisali su kao samopromociju. 

- Da li je iko kao ja preispitivao njenu bol i užas koji je pretrpela tokom pobačaja ili možda kritikuju, baš kao ja, njenu odluku da o sebi napiše hiljadu reči kako bi se promovisala. Šta ova priča može da doprinese nekoj porodici koja već prolazi kroz tragediju - objava je koju je napisao nepoznati muškarac. 

Krisi Tigen, poznata manekenka koja je krajem septembra takođe preživela gubitak deteta, na ovu izjavu odmah je odreagovala... 

- Nagrada za najvećeg idiota danas pripada Marku. Čestitam ti, jadniče - napisala mu je i dala do znanja šta misli o njegovoj objavi.

A šta vi mislite? 

Komentari (0)

Loading