Celebrity News

Tužan život Tanje Bošković: Neshvaćena i sama, nikad zaprošena!

Velikom broju mladih devojaka koje su odrastale i sazrevale u vremenu kad je ona najbolje izgledala, bila je uzor zbog svoje prirodne lepote, savršene građe i damskog stila. Međutim, medalja ima dve strane...

Tužan život Tanje Bošković: Neshvaćena i sama, nikad zaprošena!

O gostovanju Tanje Bošković u emisiji “Balkanskom ulicom” još uvek se priča. Poznata glumica razbila je sve tabue kada je iskreno progovorila o svom životu, nabrajajući detalje koje je malo ko znao. Nikada nije imala para, uvek je bila neshvaćena, a mnogi su ostali u čudu kada je izjavila da nikada nije bila zaprošena. Osim toga, odlazak tate nikad nije prebolela, a tuge su se ređale jedna za drugom...

Podsetite se njene emotivne ispovesti o kojoj i danas bruji cela Srbija...

– Najteže sam u životu podnela tatin odlazak, međutim on je otišao srećan i bez straha, bez grča. Ali ja znam da je on sa mnom, verujem u Boga i znam da je tu. Čak mi je usfalila briga oko njega, ona svakodnevna i sasvim prozaična. Teško mi padaju i krajevi, kad se završava jedan komad, onda prestajete da se svakodnevno družite s ljudima, tako da mi i premijere teško padaju, između ostalog – ispričala je čuvena glumica te odgovorila na pitanje da li je ikada dobijala ljubavna pisma:

– Meni nikada niko nije pisao ta pisma, nisam ih zaslužila. Nikada nisam imala ni verenički prsten. Jedina osoba koja me je ikad zaprosila bio je Tika Stanić u predstavi „Očevi i oci”. Nijedan prsten nisam bacila jer ga nisam ni dobila. Recimo, moja ćerka je sad dobila prsten i ja sam presrećna. Dobila je prosidbu kakvu žene mogu samo da sanjaju, meni su suze tekle.

Tanja Bošković - Životna drama sa srećnim krajem

Ata Images

Ata Images

Njenoj deci nije odgovarao njen vrcavi temperamet i ludost koju je posedovala

Hipersenzitivna glumica, s dramom u glasu u pomenutoj emisiji prisetila se da njenoj deci nikada nije odgovarao njen temperament. Kako ističe, ćerka joj je stalno govorila da se očešlja, jer je uvek imala razbarušenu grivu dok su druge dame bile „uredne”...

– Nekad deci uopšte nije odgovaralo što sam bila tako mlada. Lana je govorila kao mala, molim te kad dolaziš u školu očešljaj se, jer sam nosila te duge razbarušene kose, a druge žene punđe i kratke kose. U mladosti nisu voleli što pevam, stalno sam pevala i igrala pa je bilo: „Mama, saberi se”, ali sada mislim da im vrlo prija što sam ovakva. Došli su u godine kad mogu da podnesu moju različitost, ona nije jedostavna i ja nisam uobičajena mama. Imam utisak da se moja deca prilično ponose mnome i zbog toga sam presrećna – istakla je Tanja u emisiji „Balkanskom ulicom”, a potom otkrila da nikada nije štedela novac.

– Para nikad nisam imala, pa ko je video bogatog glumca, sem ako je trgovac. Nisam bogata i nikad nisam nastojala da to budem, ali sam bogata u potpuno drugom smislu. Žena sam koja troškari, volim da, recimo, napravim terasu, volim lepotu i sve što sam zaradila, uložila sam i dala. Odgajila sam svoju decu, putovali su po belom svetu, vrlo sam bogata u tom smsilu. A pare nisam skupljala za crne dane nikada, niti mi trebaju za tako nešto.

Tanja Bošković JE SEKS SIMBOL BIVŠE JUGOSLAVIJE, a ovako izgleda njena NASLEDNICA

Ata Images

 

Slomljena od svega, ali ipak neustrašiva

Umorna od svega, bez volje i snage, Tanji Bošković ovo svakako nije bio prvi put da priča o detaljima svoje prošlosti. Prošle godine ispričala je bolnu istinu i svom usamljenom životu, ističući da je sazdana od dobrog materijala i da je neustrašiva. 

- Ja sam neustrašiva zato što sam stara. Zato što mi više ništa ne zavisi ni od koga. Ja mogu da živim bez struje sa šačicom hrane. Dobre sam građe, materijala i mogu da preživim. Preživela sam bombardovanje, preživela sam glad, preživljavam siromaštvo. Sve sam preživela i i dalje imam snagu. Nemam više onako jako mišiće. I nisam više onako glasna, prosto zato jer je postalo moda da se govori glasno, nesuvislo i krajnje nekorisno za čitav moj narod - rekla je glumica tada u emisiji „Među nama” i dodala:

- Umorila sam se. Ja sam sve svoje bitke izvojevala. Sve sam ih platila živom džigericom. Svu sam snagu potrošila. Bila sam glasna, bezobrazna, glupa i sve što treba. I onda je došao jedan dan. Rekla sam neću više. Treba da pružimo nekim drugim ljudima da biju svoje bitke. Zalganjem celog bića, za bolje drugog mi ćemo postati bolji - rekla je ona.

O ovim rečima Srbija bruji i dan-danas. Iako ističe da je svoj život proživela, boli je kada vidi kako žive mlađe generacije. Umorna je od modernog doba, užurbane svakodnevice. Tanja Bošković sada je okrenuta prirodi, zdravom životu i drugačijem pogledu na sreću.

Komentari (0)

Loading