Celebrity News

Nikad se ne biste setili: Šta je Topalkova ćerka sebi kupila za Novu godinu? (foto)

Njena nova drugarica

Nikad se ne biste setili:  Šta je Topalkova ćerka sebi kupila za Novu godinu? (foto)

Ćerka pevača Milana Topalovića Topalka u centru je pažnje zbog atraktivnog izgleda ali i zbog svog emotivnog života. Povezivali su je s brojnim poznatim muškarcima.

Prošle godine se nagađalo da je u vezi s teniserom Damirom Džumhurom, međutim, njeno srce je, čini se, ukrao neko drugi.

Naime, domaći mediji tvrde da Helena krije ljubavni život jer je navodno u vezi s Draganom Aleksićem, suprugom voditeljke rijalitija "Parovi" Jelenom Dimitrijević,a Helena je na to rekla sledeće:

‒ Sa sadašnjim dečkom sam u vezi od jula ove godine, a njih dvoje dve i po godine nisu zajedno. Godinu dana je trajala brakorazvodna parnica. Kada je zatrudnela, tada su se venčali. Jelena već dve godine živi sa majkom. Nema ko šta više da mi nakači, bilo kakve afere na mene. Ja sam bila slobodna žena, od slobodan muškarac, tako da nema šta da se izmišlja ‒  rekla je Helena.

Pročitajte: Dejana Živković i Damir Džumhur raskinuli zbog ove pevačice?

I dok svi pričaju o njenoj novoj vezi, Topalkova ćerka uživa da na "Instagramu" objavljuje provokativne fotografije. Ipak, sada nas je potpuno zatekla fotografijom koja odskače od onoga na šta smo navikli da viđamo na njenom profilu. Helena je pokazala kojim poklonom je sebe počastila za Novu godinu.

Instagram Helena Topalović

 

 

‒  Nekada su se kupovale nove čizme za Novu godinu, a sad mašina ‒  napisala je šaljivo Helena uz fotografiju veš mašine koju je nazvala svojom novom drugaricom.

 

 

Komentari (0)

Loading