Celebrity News

Veličanstveno: Ovo je poslednja želja Džeja Ramadanovskog

Odlazak kakav je oduvek priželjkivao

Veličanstveno: Ovo je poslednja želja Džeja Ramadanovskog

Džej Ramadanovski  iznenada je preminuo 56. godini.  Iskren, prirodan, velikodušan i duhovit, uspeo je da dopre do velikog broja različitih ljudi. Bio je pravi boem uz čije pesme se veselilo i tugovalo. 

Džej će biti sahranjen u petak, 11. decembra, u 14.30 časova, u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.  Velika želja mu je bila, po rečima njegovog kuma Zorana Jagodića Ruleta, da mu na sahrani zasvira 50 violina.

 

 

- Čujem se sa ćerkama njegovim, Marija je sa mamom, Ana je kod kuće. Prolaze dani, nema ga da se javi i sve nam je teže. U kafiću smo na Dorćolu, dolaze ljudi, prijatelji, sve je vest pogodila mnogo. Porodica i ja se bavimo sahranom, sređujemo sve što treba. Imao je želju kad umre da mu na grobu zasvira 50 violina, hteo je tu muziku 60-ih. Pokupili smo sve muzičare, ispratićemo ga baš kako je zamislio i kako dolikuje - rekao je za "Blic" Zoran Jagodić Rule.

 

 

Podsećamo, Džej je preminuo u nedelju u svom stanu na Dorćolu, kada mu je srca iznenada stalo. Nešto posle 14h lekari su pokušali da ga reanimiraju, ali nisu uspeli. Pevač je pre tri godine operisao srčane zaliske u Beču i tada su mu doktori rekli da mora strogo da vodi računa o ishrani i zdravom životu. 

Komentari (0)

Loading