Celebrity News

Ana Bekuta: Svi smo naučili da „razvlačimo“ novac od prvog do prvog u mesecu

Pevačica govori o teškoj situaciji u kojoj su se našli muzičari i pevači

Ana Bekuta: Svi smo naučili da „razvlačimo“ novac od prvog do prvog u mesecu

Petar Đorđević

Poznata pevačica Ana Bekuta jutros je na K1 televiziji stala u odbranu svoje branše i govorila o položaju muzičara i pevača koji su usled epidemije virusa korona u teškoj situaciji. 

–  Mislim da svakako ne treba da se peva kada ljudi umiru, to je jasno. Bila sam optimista i mislila sam da će u septembru sve da se vrati u normalu, ali nažalost to se nije desilo. Jako smo ugroženi, ugostitelji i mi najviše. Moji muzičari ne rade od marta.  Ja ću nekako i da se snađem, imam nekih zaliha koje se doduše troše brzinom svetlosti, ali kako će se snaći oni? Moj klavijaturista rekao mi je da ga izdržava supruga. I ja živim mnogo skromnije, svi smo naučili da „razvlačimo“ novac od prvog do prvog. Ali, primetno je da država o nama uopšte ne razmišlja, a toliko smo svi poreza i doprinosa platili – istakla je Ana Bekuta u emisiji „Uranak“ na televiziji K1. 

printscreen

 

 

Na pitanje Jovane Joksimović kako odgovara onima koji su na pevače ljuti zbog sličnih izjava, jer „mnogo zarađuju“, Bekuta je odgovorila: 

–  Znate, ja radim već 35 godina, ne radim od juče. Imam nešto sklonjeno, naravno, ali uostalom ja imam firmu i sva moja primanja su transparentna, pa svako može da vidi koliko ja to zarađujem. Razgovarala sam sa našim udruženjem i rekli su mi da su mnogo puta pisali Ministarstvu kulture i da nikada nisu dobili odgovor. Kako da se osećaš kada te ignorišu? I ja ću se angažovati oko ovog problema – rekla je Bekuta.

 

 

Poznata pevačica kazala je i kako provodi poslednje mesece i da li radi i sprema nove pesme. 

–  Moram priznati da sam se ulenjila i da ne radim, malo sam na društvenim mrežama bila aktivna kako bih obradovala obožavatelje i ulepšala im dane. Više sam se posvetila porodici i više sam u kuhinji. Potpuno sam promenila način ishrane i to doživotno, jer sam shvatila da drugačije – ne može. Ne jedem meso uopšte, imala sam veliki problema sa varenjem zbog crvenog mesa, tako da je na mom meniju samo riba. Prvi put u životu kupila sam sokovnik pa svakog dana cedim sokove od voća i povrća. Šetam i treniram jogu, pogledam neku seriju. Imam mnogo energije i odlično se osećam – istakla je Ana Bekuta. 

Komentari (1)

Loading
Andrija Bajic

03:34 11.12.2020

Ana Bekuta je jako ime, jak pevac, aujedno i veoma korektna kao koleginica i clan naseg Udruzenja estradnih umetnika Srbije. Hvala ti Ana sto si barem javnim nastupom stala u odbranu nase profesije za razliku od mnogih koji ne silaze sa TV i samo se hvale i reklamiraju sebe. Bravo Ana Bekuta! Andrija Bajic, predsednik udruzenja UEUIS.