Celebrity News

Zašto Ksenija Knežević još ne želi da se uda?

Atraktivna pevačica je emotivno potpuno ispunjena

Zašto Ksenija Knežević još ne želi da se uda?

Članica grupe "Hurricane" Ksenija Knežević  u srećnoj je emotivnoj vezi već pet godina, a sada je otkrila da li planira da stane pred oltar.

- Dečka sa kojim se zabavljam poznajem ceo život. Prvo smo se družili, pa se onda rodila ljubav među nama. Pet godina smo zajedno i mislim da će on biti taj za koga ću se udati. Ne planiram u skorije vreme brak ni decu, zato što smo mladi. Oboje smo fokusirani na karijeru, ali kada dođe vreme za to, udaću se, neću bežati od toga - rekla je Ksenija za "Hit Informer".

Ksenija je muzikalnost nasledila od oca, a koliko joj je u karijeri pomoglo to što je ćerka Nenada Kneževića Kneza

- Kada sam počela da se bavim pevanjem, on više nije bio toliko popularan. I moj deda i pradeda su se bavili muzikom, pa kad sam već nasledila talenat, zašto i ja ne bih pevala - rekla je ona.

Pročitajte: 10 tajni o lepoticama iz grupe Hurricane

Iako do sada nije pričala o razvodu svojih roditelja, otkrila je da se sve to desilo dok je ona bila još u srednoj školi.

- Ja sam tada bila u srednjoj školi, pa sam vrlo racionalno razmišljala o svemu tome. Shvatila sam da ne mogu da utičem ni na čija osećanja i odluke. Najbitnije je da tvoji roditelji budu srećni, pa ćeš i ti biti. Njihove partnere ćeš vremenom prihvatiti. Što pre prihvatiš celu situaciju, biće ti lakše - rekla je Ksenija i istakla da je veoma emotivna

 

- Veoma sam emotivna, često se rasplačem, a najslabija sam na životinje. Takođe i na decu, nepravdu u svetu, tužne filmove, čak i pesme -

 

Komentari (0)

Loading