Celebrity News

Nataša Rodić se viđa sa sinom naše poznate pevačice?

Nataša Rodić je jedna od lepi sestara Rodić, a o njenom ljubavnom životu se ne zna mnogo, ali se već neko vreme spekuliše da je u vezi sa....

Nataša Rodić se viđa sa sinom naše poznate pevačice?

Otkako je Bogdana započela romansu s Veljkom Ražnatovićem, njene sestre Bojana i Nataša postale su neverovatno popularne.

Bogdana je postala deo porodice Ražnatović, dok je Bojana već mesecima u vezi s Mirkom Šijanom, sinom Goce Božinovske. Samo je Nataša bez partnera. 

Sestre Rodić su najpopularnije u Srbiji, grme kad su zajedno! (foto)

 


O njenom ljubavnom životu se ne zna mnogo, ali se već neko vreme spekuliše da je u vezi sa sinom Zlate Petrović Jovanom. Da li su spekulacije tačne, pevačica je otkrila za „Star”.

Goca Božinovska o Bojani Rodić: Ponaša se kao da ima 50 godina!

 

– Nataša je divna devojka, ali je devet godina starija od mog sina. Sada je to velika razlika, ali kasnije neće biti. Koliko znam, oni se za sada viđaju i lepo im je. Meni Joca sve priča, ali mi nije rekao da li ima nešto više s njom. Mada, iskrena da budem, ne bih se ljutila da mi Nataša bude snajka, pa i mojoj Goci Božinovskoj će treća ćerka Rodića biti snajka – istakla je uz osmeh za „Star” Zlata Petrović.

 

 

Komentari (0)

Loading