Celebrity News

Milica o Strugaru i najvećim razočaranjima: Mnogi su me izdali i povredili!

Pevačica Milica Todorović ovom priliko je otrkila je i svoje najveće želje...

Milica o Strugaru i najvećim razočaranjima: Mnogi su me izdali i povredili!

Nakon što je raskinula ljubavnu vezu s Petrom Strugarom, pevačica Milica Todorović više puta je govorila na temu majčinstva i udaje. Sada je otkrila da je spremna za ovu ulogu, ali je opisala i kakav muškarac treba da bude da bi mu se u potpunosti predala. 

- Volela bih da se ostvarim kao majka. Mislim da bi to trebalo da bude neki naredni korak, dugoročno gledano. Javlja mi se majčinski instinkt - započela je Milica za "Gloriju", pa otkrila kakvom muškarca želi pored sebe.

- Mora da bude ostvaren, energetski jak, da isprati moju energiju, da mi bude podrška u poslu jer je meni to neophodno.

Milica Todorović: Osetila sam šta je korona i ne želim da nastupam ni za kakav novac

Milica Todorović koja je bila u emotivnoj vezi s Petrom Strugarom sada ističe da je sve prošlost koju je ostavila iza sebe. Iz veze s popularnim glumce, seća se lepih stvari...

- Na to je stavljena tačka. To je prošlost, a prošlost treba da bude iza nas. Treba da se trudimo da se sečamo samo lepih stvari.

Milica Todorović se suočila sa najvećim strahom: Kad god mi zatreba razgovor odem kod njega

Osim razočaranja u ljubavi, Milica je imala stresnih i neobjašnjivih situacija i u prijateljstvima. Ističe da su je povredili oni kojima je najviše verovala.

- lmala sam razočaranja, ali ne emotivna već po pitanju prijateljstava. Reč je o meni bliskim Ijudima kojima sam verovala. Nažalost, postoje Ijudi koji su me povredili. Izdali su me na način koji je samo meni i njima poznat. To me je i dovelo do stadljuma da se malo gojim na nervnoj bazi.

Komentari (0)

Loading