Celebrity News

Blogerka Zorana operisana: Slike iz bolnice pre i posle intervencije

Blogerka Zorana operisana je pre nekoliko dana. Naime, ona je korigovala implante kojim prethodnim zahvatom nikako nije bila zadovoljna...

Blogerka Zorana operisana: Slike iz bolnice pre i posle intervencije

Ata Images

Blogerka Zorana Jovanović podvrgla se operaciji grudi, a o svemu ovome izveštavala je na svom „Youtube” kanalu. Naime, ona je nedavno priznala da nije bila zadovoljna svojim implantima, te je rešila da se podvrgne još jednom hiruškom zahvatu. 

- Moj grudni koš je jako veliki. Ja sam želela što manji implant, meni je plastični hirurg savetovao da ime sa 450 do 500, ja sam mislila da će mi grudi biti veličine glave. Iako mi je on pričao da će više ići u širinu, da popuni moj grudni koš, ja sam naravno morala da isteram svoje i stavila sam implant od 325 kubika. I prvi problem koji imam sa grudima je taj što je razmak između mojih grudi 6, 5 cm iako ne bi trebalo da bude veći od dva. To je moja greška.

Srpska blogerka Zorannah ponovo na meti kritika zbog svojih komentara

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

- Sa druge strane, moje grudi su same po sebi bile asimetrične i meni je hirurg rekao da ako želim da popravim tu asimetriju morao bi da mi radi operaciju preko bradavice, što samim tim znači da ti bradavica više nikada ne bude ista ako se operacija radi tim putem. Bio je u fazonu, mlada si ne želim da ti uništavam bradavice, možda da ne radimo to sada, već tamo nekad kad budeš korigovala i budeš menjala implante drugi, treći put jer se oni menjaju na svakih deset godina - rekla je Zorana u svom video-klipu i dodala: 

- Ja sam samo želela male okrugle grudi koje stoje čvrsto gore. Kao što vidite moje grudi su jako prirodne, jako mekane, na dodir ne možete ni da kažete da imam implant i to je super za nekoga ko želi prirodne. Međutim, ja to nikada nisam htela i ja sam bukvalno uradila tu operaciju da bih imala grudi koje stoje gore.

Na pragu anoreksije? Srpska blogerka Zorannah drastično smršala u izolaciji (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

Blogerka Zorana operisana - Sve je bila moja greška

Zgodna influenserka ističe da je operacija je bila bolna, a osim toga otkrila je da su joj vadili masno tkivo iz butina kako bi popunili „rupu” u poprsju.

- Probudila sam se. U principu me ništa ne boli, ali imam drenove i to mi je najviše ne komforno. Tražila sam nešto protiv bolova, jer je baš počelo da me boli. Vadio mi je masno tkivo da bi popunio, i to me boli kao jača upala mišića.

 Pogledajte kako izgleda Zorana pre i posle operacije grudi...

Komentari (0)

Loading