Celebrity News

Karleušina zemlja čuda: Luksuzna vila pretvorena u pravu božićnu bajku!

Ovo su svi čekali. Luksuzna vila Jelene Karleuše preuređena je u nestvarnu božićnu bajku...

Karleušina zemlja čuda: Luksuzna vila pretvorena u pravu božićnu bajku!

Ata Images

Praznične dane u godini, Jelena Karleuša slavi na poseban način. U luksuznom domu koji je uređen po poslednjim trendovima, sada se odigrava prava novogodišnja magija.  

Vila koja odiše luksuzom i i harmonijom postao je prava oaza prazničnog mira, a ćerke Atina i Nika posebno se raduju detaljima koje je njihova majka sa zadovoljstvom pripremila.

Pop diva pokazala je kako je uredila četiri prostorije svog toplog doma, a najveću pažnju ukrao je balkon koji je u potpunosti izgledao kao zemlja čuda. 

Instagram se usijao od komentara: Jelena Karleuša u karantinu?!

Luksuzna vila - Karleuša pokazala božićnu čaroliju u svom domu: Ovo je moja bajka!

Balkon

Terasa njenog luksuznog pretvorena je u oazu mira. Velike torte na sprat, snežni mafini i brojne slatke delicije nalazili su se na raskošnom stolu koji je bio ukrašen roze bojom koje njene ćerke obožavaju. 

Novogodišnja jelka

Božićno drvce oko čijeg se ukrašavanja poznate dame takmiče već godinama, bio je oplemenjen ukrasima koje do sad nismo imali prilike da vidimo. Velika jelka ukrašena roze medvedićima i irvasima savršeno se uklopila uz enterijer Jeleninog doma, a J.K. inicijali ispisani na ogromnim poklonima celoj priči dali su bolji i snažniji efekat. 

Jelena Karleuša oštro: Žena ako je majka ne treba da izgleda kao kućna pomoćnica!

Dnevna soba 

Prostorija gde Jelena provodi najviše vremena, u potpunosti je prilagođena njenom stilu. U centralnom delu njenog doma nalazi se kamin od mermera koji osim što daje autentičnu notu, odiše toplinom. Vanvremenski dizajn prirodnog kamena ključan ako želite da vaš enterijer traje decenijama, a porodična okuupljanja budu nezaboravna. 

Prelepa soba s raskošnim drvenim klavirom

Pored balkona koji je pokupio brojne pohvale fanova, veliki drveni klavir ceo vizuelni doživljaj učinio je veoma romantičnim. Beli anđeli i sveće u zlatnoj boji poslagani su preko raskošnog drvenog instrumenta, a pogled preko njega pružao se na veliko dvorište koje možete videti kroz veliki balkonski prozor. 

Na ovaj prizor niko nije ostao ravnodušan, pa ni Dragana Mirković koja je Jleeninu božićnu bajku ocenila najvišom mgućom ocenom. 

A kako se vama dopada? 

Komentari (0)

Loading