Celebrity News

Viki proslavila 46. rođendan: Poklon od Tašketa pred kojim je zanemela

Rođendan Viki Miljković ove godine protekao je bez gostiju, velike pompe, ali uz pesmu osmeh i beskrajnu ljubav.

Viki proslavila 46. rođendan: Poklon od Tašketa pred kojim je zanemela

Poznata pevačica juče je proslavila 46. rođendan, a zbog korone torta i piće služila se samo za najmilije članove porodice. Dobra atomsfera nije izostala, a sigurno smo da će tako biti i danas. 

Viki i njen suprug, harmonikaš Dragan Tašković Taške proslavljaju i krsnu slavu, Svetog Nikolu, pa je svake godine u ovo vreme u njihovom domu veoma veselo i razigrano.

Viki Miljković pokazala novu frizuru: Zakleta brineta više ne izgleda ovako!

Rođendan Viki MIljković uz pesmu i najmilije, a slava uz bogatu trpezu i veselje

Kako su se prošle godine uselili u stan u najluksuznijem delu grada, pevačica je ovog puta odlučila da delić mini proslave pokaže i fanovima.

Njen suprug odlučio je da joj priredi fenomenalno iznenađenje koje se Miljkovićevoj nije dopalo...

– Nešto sam ih naljutila, pa su želeli da mi se osvete. Kaže: e sad ću da ti čestitam rođendan – napisala je pevačica pored videa koji je objavila na svom “Instagram” profilu.

Njen suprug, bio je sjajno raspoložen, a u ovom slatkom i šašavom iznenađenju podržao ga je i pevačinin rođeni brat koji će i danas s njima provesti krsnu slavu koju svi očekuju s nestrpljenjem.

Viki uključila se danas u jutarnjem programu na TV „PRVA” Prvoj i otkrila kako će se u njenoj porodici proslaviti Nikoljdan.

- Kod nas se do 12 časova upali sveća, poslužimo se žitom, kolač je spreman. Sama sam spremala, najvažnije mi je da ga sama napravim. Iskreno i od srca. Ručak nam počinje od dva, posnu slavu slavimo.

Viki Miljković se preselila u luksuznu nekretninu u Beogradu! (video)

Komentari (0)

Loading