Celebrity News

Jelovnik Saše Kovačevića će vas ostaviti bez reči

Jelovnik Saše Kovačevića je već godinama isti. Pevač važi za jednog od najzgodnijih muškaraca na estradi pa ne čudi što se proverenog i delotvornog recepta strogo pridržava.

Jelovnik Saše Kovačevića će vas ostaviti bez reči

Kada Saša Kovačević na svom "Instagramu" objavi fotografiju na kojoj se vide savršeno isklesani trbušnjaci, to obično bude prizor koji se mora pogledati dva puta.

Iako je srećno zaljubljen u nekadašnju misicu Zoranu Tasovac, tiha je čežnja mnogim devojakama, ali i muškarcima koji bi da izgledaju besprekorno kao on.  Iza tog izgleda stoji naporan rad u teretani i mnogo odricanja.

Jelovnik Saše Kovačevića je već godinama isti

– Nekad sam jeo i pio sv i svašta, ali viš ne pijem alkohol - samo vodu i limunadu. Već godinama jedem istu, jednoličnu hranu koja je zapravo bezukusna, ali tako sam navikao – rekao je Saša Kovačević za "Informer hit" a onda i otkrio šta najšečće jede za doručak.

– Doručak mi je obilan, pojedem osam do deset jaja, od toga su dva cela, a ostalo samo belanca. Za ručak najčešće biram pirinač i piletinu, a za večeru ribu – koji se u nedavnom razgovoru za magazin "Story" dotakao glasina da se podvrgao estetskoj hirurgiji.

Kritikuju ga zbog botoksa, a Saša zapravo izgleda ovako! (FOTO)

– Ne bih imao nikakav problem da kažem da sam nešto radio. To bi bila moja želja, nešto od čega imam satisfakciju i ako mislim da tako mogu da izgledam bolje, to ću svakako uraditi. Međutim, smatram da sam još uvek mlad da bih išta od toga preduzimao, a možda neću ni u budućnosti, videćemo – bio je iskren Saša.

Komentari (0)

Loading