Celebrity News

Ostaćete bez daha: Dom Ane i Bastijana prava je oaza harmonije i luksuza

Dom Ane i Bastijana za vreme praznika prava je oaza mira. Po tradiciji, poznati supružnici slave oba Božića, a sada su na „Instagramu” pokazali da je sve spremno za doček najradosnijeg praznika u godini...

Ostaćete bez daha: Dom Ane i Bastijana prava je oaza harmonije i luksuza

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger veoma se raduju predstojećim praznicima, a u njihovom domu ovih dana veselo je i razigrano.

Nekadašnja teniserka slavi oba Božića otkako se udala za uspešnog fubalera, a tradiciju proslave i porodičnog okupljanja nijednom nisu propustili. 

Dom Ane i Bastijana - Sve je spremno za doček 

Vreme smeha i radosti, poznati supružnici ove godine obeležavaju skromno, a praznična dekoracija koju je Ana pokazala na društvenim mrežama mnoge je oduševila. Na fotografiji koju su objavili na drušvenim mrežama, mnogi su primetili i Anin širok osmeh na licu i savršen glamurozni stajling koji je odabrala za poziranje sa suprugom. 

Ana Ivanović uživa u izobilju - Samo jedan je put do istinskog bogatstva! (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Ana i Bastijan - Dom na novoj adresi

Prema saznanjima austrijskih medija, trebalo je da se Ana i Bastijan nedavno usele u svoj novi dom u gradiću Vestendorfu. Luksuzna vila koja poseduje više od 400 kvadrata procenjuje se na 3,5 miliona evra, a nalazi se u podnožju Alpa.

Na imanju se nalaze i bazen, fudbalski i teniski tereni, a selidba je planirana pre katoličkog Božića, tj. 25. decembra.

– Baš u vreme  Božića, 25. decembra, i na početku skijaške sezone, velelepna vila biće spremna za useljenje. Kuća je sagrađena, a čitav posao blizu je kraja. Ostalo je još da baštovani posade biljke, kao i da postave živu ogradu visine nekoliko metara kako bi znatiželjni pogledi paparaca i ostalih komšija ostali samo na terasi i bašti. Radove nadgleda Bastijanov otac Alfred (67), koji živi u nemačkom gradu Oberaudorfu, svega 40 kilometara od pomenutog imanja u Austriji – pisao je nedavno austrijski „Bunte”.

Osporavali su njihovu ljubav, ali Ana i Bastijan se vole jače nego pre!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Komentari (0)

Loading