Celebrity News

Džej Lo odustala od udaje: Okolnosti su nam dale priliku da razmislimo!

Venčanje Džej Lo i Aleksa Rodrigeza otkazano je do daljnjeg, a mnogi se pitaju šta se događa u odnosu poznatog para?

Džej Lo odustala od udaje: Okolnosti su nam dale priliku da razmislimo!

Dženifer Lopez nedavno je priznala da su ona i Aleks odustali od venčanja. 

Venčanje Džej Lo i Aleksa Rodrigeza - Nema razloga za žurbu

Mnoge je šokirao njen posljednji intervju u kojem je dala povoda za spekulacije. U emisiji kod Endija Koena, Džej Lo je govorila o svojim planovima i otkrila da su ona i Aleks odustali od svadbene ceremonije. 

– Sve zavisi od ličnih stavova – da li želite uopšte to da uradite? Shvatili smo da nema razloga za žurbu. Bilo je veoma tužno jer je trebalo da se venčamo u junu u Italiji. Sve smo detaljno isplanirali. Tako smo u martu ili aprilu na sve što se događalo oko nas gledali sa zebnjom. Venčanje se neće dogoditi. Italija je tada bila najgore mesto na svetu, a trebalo je tamo da se venčamo. Tada sam ja rekla: „OK, moramo sve da otkažemo” – bila je iskrena Dženifer, dodavši da su nakon toga planirali venčanje za kraj ove godine. Međutim, okolnosti im to ponovo nisu dopustile.

„Najružnije” čizme koje obožava Dženifer Lopez, a ni vi im ne biste odoleli! (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Venčanje Džej Lo i Aleksa Rodrigeza otkazano - Možda nije suđeno

Razočarana zbog svega, Džej Lo se zapitala da li su uopšte suđeni jedno drugom. Kako ističe, okolnosti su im dozvolile da dobro o svemu razmisle i odluče da ceremoniju otkažu do daljeg...

Bilo je to veoma razočaravajuće – iskrena je bila Džej Lo, koja je potom priznala da im je otkazivanje venčanja dalo priliku da bolje razmisle o tome šta oboje žele u budućnosti. 

– Stvari će se dogoditi kada bude suđeno, ali onda pomisliš: „Želimo li mi to uopšte”? Okolnosti su nam dale priliku da zastanemo i razmislimo o tome – rekla je Dženifer i dodala da im je venčanje „još uvek bitno”, ali više im nije problem da čekaju. 

Njena iskrena ispovest podgrejala je sumnje da se u pozadini kriju problemi preko kojih Dženifer ne može da pređe. Šta je prava istina, saznaćemo onog trenutka kada svadbe i venčanja ponovo budu dozvoljena...

Dženifer Lopez otkrila svoj neostvareni san i začudila mnoge

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Komentari (0)

Loading