Celebrity News

Praznična atmosfera u domu Dragane Mirković: Svi govore o njenom hit modnom izdanju (video)

Praznična atmosfera u domu Dragane Mirković je posebno magična jer folk diva uživa u ovoj lepoj prazničnoj obavezi. Njena deca, Marko i Manuela, prepuštaju joj dekoraciju prazničnog doma jer znaju koliko u tome uživa.

Praznična atmosfera u domu Dragane Mirković: Svi govore o njenom hit modnom izdanju (video)

Mnogi slavni potroše čitavo bogatstvo kako bi njihove kuće bile što bolje ukrašene, jer su praznične dekoracije odavno postale i stvar prestiža. Zvezde, baš kao i obični smrtnici,  svoje domove ukrašavaju sa najbližima, a potom sa obožavaocima na društvenim mrežama dele atmosferu iz svojih raskošnih domova.


I folk diva Dragana Mirković obavila je ovu lepu prazničnu obavezu, samo što je u njenom domu situacija nesvakidašnja. Običaj je da se novogodišnjim praznicima i kićenju jelke najviše raduju ukućani koji imaju najmanje godina, ali kod folk dive Dragane Mirković to nije slučaj.

Naime, njena deca Marko i Manuela, prepuštaju joj dekoraciju prazničnog doma jer znaju koliko u tome uživa.

Dragana Mirković ostala bez teksta kada joj je suprug Toni priredio ovo iznenađenje!

Instagram screenshot

 

 

– Deca meni prepuštaju dekorisanje jer znaju da sam zaljubljenik u te stvari. Stvarno mnogo uživam u tome. Najlakše je uzeti dekoratera, ali ja uvek biram da dobijem upalu mišića od ukrašavanja tako visoke jelke. Penjem se na merdevine da sve to ukrasim, ali sam tom prilikom bosa. Ne nosim štikle – jednom prilikom otkrila je Dragana koja već godinama živi u prestonici Austrije.

Praznična atmosfera u domu Dragane Mirković je posebno magična,a folk diva je ovoga puta obožavaoce pozdravila u nešto drugačijem izdanju.


Kako zbog pandemije koronavirusa pevačica više vremena provodi kod kuće, i njen praznični pozdrav za obožavaoce je bio u tom duhu - u prazničnoj pidžami i uz neizbežni crveni karmin, Dragana je poslala poljubac svima koji je prate na Instagramu.

 

Komentari (0)

Loading