Celebrity News

Vesna i Đole Đogani: Vežu nas ogromna ljubav i poštovanje

Vesna i Đole Đogani važe za jedan od najstablinijih parova na našoj javnoj sceni. U braku su dve decenije, a i danas se vole kao prvog dana.

Vesna i Đole Đogani: Vežu nas ogromna ljubav i poštovanje

Ata Images

Vesna i Đole Đogani opstali su u braku pune dve decenije iako im mnogi nisu predviđali sjajnu budućnost, pre svega, zbog velike razlike u godinama. Đole je od Vesne stariji dvadeset godina.

- I mi imamo svoje bubice, ali smo tim i par i radimo na tome. Dosta pričamo, svašta nešto nam se dešava, ali tu postoji ogromna ljubav i poštovanje. Kako se menjamo, čini mi se da zajedno lepo rastemo - priča Vesna.

- Ona je veća svađalica, ja uvek stanem i hoću da balansiram - rekao je "Kurir"

Vesna i Đole Đogani - ćerka najviše uživa u novogodišnjim praznicima

 

 

- Ovo je prvi put da nešto nije kako treba, ali se nadam da ćemo ovu godinu da ispratimo na način koji je i došla, kao i da ćemo Novu godinu da krenemo s starom pričom - rekao je Đole, a na njegove reči nadovezala se Vesna.

- Mi ne spadamo u kalupe bračnih parova. Lala je napisala pismo Deda Mrazu. Ona je njega čekala dve godine i prvo je kod nje stigao. Ona stvarno veruje i ta euforija se oko Nove godine kod nje najviše oseća. Ona je kitila jelku - priča Vesna.

Komentari (0)

Loading