Celebrity News

Ispovest Miloša Bikovića: Majku i oca sam jedini put video zajedno u 18. godini

Ispovest Miloša Bikovića - Detalje iz privatnog života retko deli s javnošću, a sada smo imali priliku da čujemo pojedinosti o njegovim roditeljima...

Ispovest Miloša Bikovića: Majku i oca sam jedini put video zajedno u 18. godini

Miloš Biković, koji se u javnosti ističe svojim talentom i velikim glumačkim priznanjima, nikad nije pričao mnogo o svom privatnom životu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Ispovest Miloša Bikovića - Detalji koje niste znali

Popularni glumac odlučio je da ukratko ispriča svoj životni put i spomenuo je roditelje, koji su se više puta razilazili i mirili.

- Moji su se razveli kada je moj brat imao šest godina - rekao je Biković na početku, a zatim otkrio da su se njegovi roditelji potom ponovo pomirili. 

- Roditelji su se, međutim, kasnije pomirili. Bili su šest meseci zajedno, ali su se potom trajno razišli.

Miloš Biković: Ne mogu da se borim protiv tuđih mana, borim se protiv svojih

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Otac poznatog glumca umro je 2006. godine, a Miloš je za „Alo” otkrio da se mnogo selio po Beogradu zbog rata i nemaštine.

- Tatu i majku sam jedini put video zajedno u svojoj 18. godini - prisetio se on za pomenuti list, što je bilo malo pre nego što mu je otac preminuo.

Miloš Biković: Prema damama sam džentlmen, osim kada im se izrazito dopada da to ne budem

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Miloš Biković i njegov brat Mihajlo koji je starešina manastira Jovanje, imaju veoma blizak odnos. Kao stariji, Mihajlo je uvek nastojao da zaštiti Miloša, a o njihovom odnosu ranije je govorio...

- Kada je naša majka imala dilemu da li da rodi, ja sam rekao: "Naravno, jer dok je on mali, ja ću štititi njega, a kada on poraste, a ja budem stariji, on će štititi mene". Upravo takav je naš odnos danas. Miloš ima izuzetan osećaj za pravdu, uz razvijen zaštitnički stav - rekao je svojevremeno njegov brat Mihajlo dok je Miloš objasnio da bez obzira što je Mihajlo iguman s njim priča kao s bratom...

- Moj brat je otišao u manastir kada je imao 22 godine, a studirao je s potomcima ruskih emigranata koji su došli u Srbiju nakon Oktobarske revolucije. Važno mi je da kažem da s njim pričam kao sa bratom, ali se uvek setim da je on ipak monah koji je svoj život posvetio Bogu. Ponekad, u razgovoru poželim da mu protivurečim, ali umesto toga, uvek mu kažem: "Razmisliću o tvojim rečima" - ispričao je Miloš u jednom intervjuu za rusko izdanje magazina „Esquir„. 

Preko noći smo sve izgubili: Miloš Biković o teškim momentima u porodici

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Miloš Biković koji je već izgradio glumačko ime u Rusiji, rado se vraća u Srbiju jer voli da radi u svojoj zemlji iako je veoma uspešan i šire...

– U Rusiji se osećam kao u drugoj kući, ali u Srbiju se vraćam da radim jer me vuče da radim u svojoj zemlji. Ponikao sam u ovoj kulturi i želim da radim u svojoj zemlji. Inače, iz nekih drugih razloga, pa i finansijskih, nemam potrebe za tim, ja mogu da radim samo u Rusiji jer je veće tržište. Ali želim da radim i u Srbiji – objasnio je glumac.

Komentari (0)

Loading