Celebrity News

Novogodišnji moto Sanje Marinković: Veličina grudi ne povećava harizmu

Moto Sanje Marinković otvoriće vam oči...

Novogodišnji moto Sanje Marinković: Veličina grudi ne povećava harizmu

Nakon što se nedavno razvela od Aleksandra Uhrina, a potom iznenada izgubila oca, Sanja Marinković izvukla je važnu pouku iz svega.

Moto Sanje Marinković - Ne sme da nam bude mrsko da započnemo život ispočetka

Na „Instagram” nalogu, slavna voditeljka napisala je nekoliko britkih redova koji pružaju snagu  i unose vedrinu u misli. 

Kako bi Novu 2021. godinu dočekali s osmehom na licu, Sanja je sa svojim pratiocima podelila svoj životni moto.

Ove jednostavne rečenice, koje svako razume, pomogle su joj da shvati da ništa nije važnije od ljudske dobrote i duhovnih vrednosti.

Sanja Marinković: Moja godina puna suza i razočaranja

- Ne sme ništa da nam bude mrsko, ni da se obučemo, ni da se doteramo, niti da započnemo zivot ispočetka, bez obzira na okolnosti, na godine, na godišnje doba. Ali uzalud savršene usne ako nema osmeha i oči bez bora i podočnjaka, ako je pogled bez sjaja. Uverena sam da veličina grudi, količina skupocenih brendova na sebi, debljina automobilskih guma, obim brojčanika na ruci – ne povećavaju ni inteligenciju, ni harizmu, ni šarm ali ni bilo šta drugo - glasio je Sanjin status koji je za veoma kratko vreme priklupio mnogo lajkova i komentara...

Sanja Marinković neutešna: Duša mi je prazna, nemam miran san!

Moto Sanje Marinković - Zauvek ću verovati da na svetu ima više velikih ljubavi nego uspelih brakova

Sumorna 2020. godina konačno je završena. Mnogi su posle ponoći započeli novo poglavlje, a Sanja Marinković ućinila je to mnogo ranije. 

Nakon razvoda i iznenadne smrti njene najveće podrške u životu, popularna voditeljka okrenula je drugi list i hrabro zaplovila u Novu godinu. 

- Na temu ljubavi i rastanaka često se setim rečenice jedne moje gledateljke koja mi je posle snimanja emisije prišla i rekla: ”Ćero, život ne da kako ti hoćeš, već okrene kako se nisi nadala”. Zbog razvoda se ne uklapam u priču o slomljenom srcu ili bolnoj duši, već je i na pragu ove nove godine jedna od mojih najvećih želja da budem voljena žena od jutra do večeri. Zauvek ću verovati da na svetu ima više velikih ljubavi nego uspelih brakova, o čemu svedoči i moja ljubavna priča sa Aleksandrom.

Da li ste i vi bili dovoljno hrabri da 2021. dočekate s osmehom? 

Komentari (0)

Loading