Celebrity News

Pismo Deda Mrazu: Neutešna Milica Pavlović ima samo jednu želju

Pevačicu je smrt deke načisto dotukla. Neutešna zbog velikog gubitka napisala je Dedu Mrazu par emotivnih redova. Pismo Milice Pavlović dotuklo je mnoge...

Pismo Deda Mrazu: Neutešna Milica Pavlović ima samo jednu želju

Iako je za nju ova godina bila uspešna, na samom izmaku ove teške 2020. Milica Pavlović ostala je bez jedine podrške u životu. Njen deka Vladimir preminuo je nakon što mu se pogoršalo zdravstveno stanje.

Pismo Milice Pavlović Deda Mrazu - Reci mom deki da ga volim

Pevačica se od njega se oprostila potresnim rečima iako još uvek ne može da prihvati činjenicu da njenog deke više nema. Dan nije prošao da ga se nije setila ili pomenula, a bol za njim zauvek će ostati ista kao i prvog dana. Jer ljubav prema bližnjima nikad ne umire.

Milica je pred sam kraj 2020. godine iskoristila priliku da se obrati Deda Mrazu i uputi mu nekoliko emotivnih reči u kojim je spomenula i svog voljenog „Dudeta” kako je od milošte zvala svog voljenog deku...

O ovome će se pričati: Milica Pavlović prešla u plavuše? (foto)

- Dragi Deda Mraze, u novoj godini želim novi svet. Da smrt ustupi mesto životu. Da se svi bezumni ratovi, patnja i bol povuku pred armijama ljubavi i tolerancije. Da uz međusobnu pažnju i brigu zaustavimo ovu pandemiju. Želim temelje za ravnopravnost, poštovanje, budućnost. Za sve bolje i bolje nove godine - napisala je Milica, pa spomenula dedu Vladimira, kog je nedavno izgubila.

– I, Deda Mraze... Kada sa svojim irvasima poletiš visoko i na snežnom nebu sretneš mog Dudeta, reci mu da ga volim i da je besmrtan u mojim mislima. U novoj i u svim budućim godinama. Dominatori, živeli! – zaključila je neutešna Milica. 

Milica Pavlović o udaji: Da vidimo ko je taj nesrećnik koji će mene oženiti!

Pismo Milice Pavlović upućeno deki Vladimiru: Sve sam postigla na krilima njegove ljubavi!

Novembar koji je Milici doneo loše vesti, bio je jedan od najtežih perioda u životu. O njenom oproštajnom pismu koju je uputila deki nakon njegove smrti dalje se govori.

Podsetite se: 

– Pišem, brišem... Razmišljam da li da podelim ili ne. Bojim se da ga neću dovoljno dobro opisati... Dragi moji, ja sam oduvek imala svoj san, sada ga živim, ali bez njega uz sebe, njega koji mi je bezuslovno verovao i koji je bio spreman da učini apsolutno sve samo da ja budem srećna, ne bih uspela. E, to je ono pravo. Moj deda, gospodin, Vladimir. Njemu ništa nije bilo teško – da mi pronađe profesora solfeđa, odveze do diskoteke, kupi najkraću suknjicu, omiljeni slatkiš, uplati časove pevanja, dolazi svakog vikenda da me podrži u takmičenju, gleda svaku emisiju gde gostujem... Bio je moj oslonac, moja podrška, moja snaga. Moje sve. 

Pevačica Milica Pavlović u potrazi za ljubavlju: Da li je Amorova strela zalutala na pogrešnu adresu?

- Zahvalna sam životu na privilegiji da odrastem uz takvog čoveka, jer sve što ja jesam - on me je naučio. On i gospođa Rada. Sve što sam postigla u životu - postigla sam na krilima njegove ljubavi i podrške. I sve buduće lepe dane, uspehe, sreću posvetiću njemu. Jer on je živeo za to da ja budem srećna. I biću najbolja verzija sebe, zbog njega. Bio je najponosniji na to što sam njegova unuka i daću sve od sebe da nastavi da živi kroz mene. Dugujem mu, za sve što mi je bezuslovno pružio u životu... I da, nemojte se stideti starijih i odbacivati ih jer to nije „IN”. Nemojte biti uniformisani, bezlični i zarobljeni u okviru. Uskraćujete sebi najlepše momente pažnje, vaspitanja i ljubavi. Dude, voli te tvoja Milica. Zauvek! - završila je Milica svoje tužno pismo na „Instagram” nalogu.

Komentari (0)

Loading