Celebrity News

Kao boginja: Hurem konačno pokazala trudnički stomak (FOTO)

Trudna Hurem slikala se za modni editorijal i tom prilikom pokazala trudnički stomak. Izgleda božanstveno, a mnogi su ostali bez daha kada su videli glumicu u ovom izdanju...

Kao boginja: Hurem konačno pokazala trudnički stomak (FOTO)

Jedna od najpoznatijih turskih glumica Merjem Uzerli porodiće se u januaru 2021. godine.

Trudna Hurem kraj 2020. obeležila je setom fotografija koje svet ne prestaje da komentariše...

 Opasna sultanija Hurem uživa u svakom danu i ne krije da je druga trudnoća najlepša stvar koja joj se dogodila nakon rođenja starije ćerkice Lare. 

– Osećam se blagosloveno što ponovo u životu, nakon šest godina od Larinog rođenja, imam ovakvo čudo. Molim se svaki dan da sve dobro prođe i da beba bude zdrava. Zaista je čudo kada u vašem telu raste novi život. Ova trudnoća razlikuje se od prošle po tome što je beba prilično aktivna i neprestano me udara u stomaku – otkrila je lepa glumica u intervjuu za „Story.hr”.

Nećete verovati: Kakva je veza između Merjem Uzerli i Breda Pita

Trudna Hurem dugo je krila stomak

Zgodna Hurem nije želela da javnost vidi njen trudnički stomak, te su njene nove fotografije zbog toga naišle na opšte oduševljenje. U savršenoj crvenoj haljini koja simbolizuje pobedu i novi početak, oduševila je milionski auditorijum, a pozitivni komentari na račun njenog izgleda samo su se nizali.

Nikada je ne biste prepoznali! Opasna Hurem kao slatki devojčurak (foto)

Trudna Hurem - Uspomena s ćerkicom Larom 

Na snimanju ovog editorijala pridružila joj se i šestogodišnja ćerka Lara koja je oduševljena što će uskoro dobiti sestru. Tokom snimanja, sve vreme je ljubila mamin stomak. 

– Lara već dugo želi brata ili sestru i veoma sam srećna što će joj se ta želja uskoro ostvariti. U početku joj nije bilo lako jer je želela da ostane jedinica. Teško joj je pala pomisao da će moju ljubav deliti još s nekim. Objasnili smo joj da nije riječ o deljenju ljubavi, nego da je draž u ljubavi koju umnožavamo. Sada je veoma uzbuđena i na svojim lutkama vežba kako će nam uskoro pomagati oko bebe – bila je iskrena trudna Hurem koja je i daje tajanstvena kada je u pitanju otac njenog deteta.

– Neke stvari bih zadržala za sebe – rekla je sa smeškom i tako obožavaoce ostavila da i dalje licitiraju imenom oca njene bebe.

Komentari (0)

Loading