Celebrity News

Milica Pavlović: Izgubila sam osobu koju najviše volim na svetu

Milica Pavlović gubitak najvažnijeg čoveka u svom životu podnela je jako teško. O tome jedva govori, drhtavim glasom i na ivici suza

Milica Pavlović: Izgubila sam osobu koju najviše volim na svetu


Milica Pavlović nikada nije skrivala da su joj kroz život najveći oslonac bili baka Rada i deka Vladimir. Nakon razvoda roditelja s njima je odrasla, i često je isticala da svaki svoj uspeh u životu duguje upravo njima.

Njen deka je nedavno preminuo, a o tom gubitku je pevačica prvi put javno govorila. Da joj je deka u kritičnom stanju, saznala je poslednjeg dana snimanja serije u kojoj tumači glavnu ulogu.

Istog dana se uputila u Leskovac, gde je sahrana i održana u najužem krugu porodice.

Novembar je Milici doneo loše vesti, jedna od najvećih životnih gubitaka

 

 

Pismo Deda Mrazu: Neutešna Milica Pavlović ima samo jednu želju

– To je život, ja nisam preterano spermna da pričam previše na tu temu, ali činjenica je da pored ovoga što nas je zadesilo, da sam izgubila osobu koju najviše volim na svetu, slobodno mogu da kažem, čoveka svog života. U fazi sam prihvatanja, život ide dalje. Sigurna sam da bi on voleo da ja ovde danas sedim, da pevamo, da se radujemo– rekla je u emisiji kod Ognjena Amidžića i istakla da su je u svemu podržavali.

Printscreen Pink

 

 

– Sve što sam danas naučili su me on i baka, da budem borac, radnik, pošten čovek, bili uz mene da ostvarim sve svoje snove. Ovo je prva tvoja emisija koju on neće gledati, ali sigurna sam sada gleda sa nekog lepšeg mesta – rekla je Milica i jedva uspela da zadrži suze.

 

Komentari (0)

Loading