Celebrity News

Kuća Elene Karić sada je u vlasništvu Jelene Đoković, evo kako izgleda u unutrašnjosti

Kuća Elene Karić na Kosmaju sada pripada Jeleni Đoković.

Kuća Elene Karić sada je u vlasništvu Jelene Đoković, evo kako izgleda u unutrašnjosti

- Prema saznanjima domaćih medija, Jelena Đoković kupila je kuću na Kosmaju od Elene i Jugoslava Karića za neverovatnih 2,9 miliona evra.

Luksuzna nekretnina koja sadrži veliki plac, prostrano dvorište, voćnjake i bazen prostire se na 400 metara kvadratnih.

Elena Karaman i Jugoslav Karić: Buran razvod još burnijeg braka

Kuća Elene Karić - Magija na Kosmaju

Poznata dizajnerka potpuno je bila posvećenja izgradnji ovog doma pa se tu osim prostranog dvorišta i bazena mogu videti veliki voćnjaci koje je s ljubavlju zasadila prema posebnom položaju meseca. 

- Kosmaj je moj san koji sam za rekordnih 10 meseci sprovela u realnost. Hektar voća zasađen je 2016. godine po biodinamičkom kalendaru Marije Tun, u vreme odgovarajućeg položaja Meseca. U fazi smo pripreme plastenika za povrće koji će za početak snabdevati naše domaćinstvo i kafeteriju. Nosimo se mišlju da se sasvim preselimo ovde jer sve manje imamo šta da tražimo u gradu - rekla je Elena svojevremeno ističući da je očarana magijom koju oseti na ovom raskošnom imanju...

Dizajnerka Elena Karić: Živim na selu i u džungli, nemam televizor!

- Postoji neka magija koja treperi tom planinom, a koju osećam, kroz koju se ispoljavam i koja u meni satreptava. Sve mi je tamo poznato i pripadajuće. Ovo je naša baza u kojoj se okupljamo sa prijateljima, družimo jedni sa drugima i prirodom, dobijamo ideje koje podstiču našu kreativnost - rekla je u januaru 2017. za "Story" Elena Karaman Karić.

Kuća Elene Karić - Dom sa puno neobičnih detalja

Unutrašnjost doma takođe je uređen u posebnom „gipsy ” stilu, budući da je Elena sledbenica šamanizma. Majka troje dece svoje misli i stavove u javnosti deli isključivo s pratiocima na društvenim mrežama, te je nedavno otkrila neke od razloga drastičnih promena u svom životu, koje uključuju i svojevrsne spiritualističke obrede.

– Već tri godine sam sporadično u nekoj vrsti dobrovoljnog tihovanja. Danas, modernim jezikom, to bi nazvali samoizolacijom. Daleko od ljudi i bespotrebnih dešavanja. Nemam televizor i ne čitam štampu. Živim na selu i u džungli. Na dva različita kraja sveta. Komuniciram sa elementalima i informišem se iz univerzalnog polja znanja. Jedino te vesti smatram relevantnima, jer rezonuju s mojom intuicijom.

- Deset godina sam na putu duše, van sintetičkog matriksa. Brala sam na njemu razne plodove unutrašnjeg rasta, sakupljala znanja i inicijacije – homeopata, holistički nutricionista, reiki master, matriks reimprinting terapeut, somatic consent i tantra učitelj, su jok praktičar, shamanic energy sound healer, interspecies communicator – opisala je Elena sve ono čime se poslednjih godina bavi.

Kako izgledaju protorije koje će Jelena sigurno preurediti po svom uku, pogledajte u nastavku...

Novak i Jelena Đoković jači od tračeva: Bračna kriza je laž, ovo je odgovor na nju!

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading