Celebrity News

Mia Borisavljević: Bez bebisiterke ne bih mogla da funkcionišem

Mia Borisavljević i njen suprug Bojan Grujić čekaju drugo dete, a pevačica ne skriva da joj je pomoć bebisiterke neophodna

Mia Borisavljević: Bez bebisiterke ne bih mogla da funkcionišem

Mia Borisavljević i Bojan Grujić ponovo će se ostvariti u ulozi roditelja i to će za njih svakako biti jedan od najvećih utisaka u godini koja je iza nas.

– Godinu iza nas ću pamtiti po tome što prvi put posle 20 godina nisam pevala. Imala sam malo više vremena za odmaranje i iz tog odmaranja su i potekle ideje o novom poslu i novom biznisu. Prvo je bilo „nažalost”, pa je onda bilo „na sreću”. Imala sam vremena da se posvetim nekim drugim stvarima i da uvezem te sprave iz Poljske i otpočnem novi posao, za šta, inače, ne bih imala vremena da je sve bilo normalno. Osim toga, saznala sam na kraju godine da sam trudna, tako da su to neke lepe stvari koje su razbile crnilo - rekla je Mia. i istakla da otkako je postala majka ima pomoć bebisiterke.

Mia Borisavljević ne skriva da joj je pomoć bebisiterke neophodna

 

 

– Ema ima bebisiterku sve vreme. Ne bismo mogli da radimo i da funkcionišemo bez bebisiterke i bez moje majke. Imala sam bebisiterku pre nego što sam se porodila (smeh). Morala sam prvo sve da pripremim da bih mogla da se porodim (smeh) – kaže Mia za Alo!,koja priželjkuje još jednu ćerku dok njen suprug Bojan žudi za naslednikom.

– On hoće dečaka, ja hoću devojčicu. Ja imam sestru, ona je dve godine starija od mene i znam koliko znači imati sestru. A i Bojan ima sestru, pa misli da treba da budu brat i sestra. On misli da svaka sestra treba da ima brata, a ja mislim da svaka devojčica treba da ima sestru.

Mia Borisavljević otkrila sistem ishrane kog se pridržava, pa priznala i sa kakvim se zdravstvenim problemom suočila

 

 

Na pitanje da li je razmišljala o imenu za bebu, ona je odgovorila:

– Nisam još razmišljala o tome, ne znam ni kog je pola beba. Mi smo Emi dali ime bukvalno dan pre nego što smo otišli na porođaj, iako smo znali da je devojčica.

Komentari (0)

Loading