Celebrity News

Maja Berović: Majčinstvo može da sačeka još nekoliko godina

Maja Berović majčinstvo priželjkuje, ali smatra da još uvek nije pravo vreme za to jer nije profesionalno postigla sve što je sebi zacrtala kao cilj.

Maja Berović: Majčinstvo može da sačeka još nekoliko godina

Hitove Maje Berović znaju baš svi, a njena karijera već godinama ide uzlaznom putanjom. Prepuna Arena 2018. godine svedoči u prilig toj činjenici, ali kako je kraj jedne godine i početak naredne vreme za pravljenje poslovnih i privatnih bilansa, mnoge zanima kada će se popularna pevačica ostvariti u najvažnijoj životnoj ulozi.

Maja Berović majčinstvo priželjkuje, ali smatra da još uvek nije pravo vreme

– Mnogi me to pitaju, ali volela bih da jednom za svagda stavim tačku na to pitanje. Smatram da postoji mnogo stvari koje nisam uradila u karijeri i da je pravo vreme da to načinim sada. Roditeljstvo može da sačeka još nekoliko godina, jer za to treba da budete spremni, ali i da uživate u svim tim momentima sa detetom. Tada ne možete da idete na nastupe i da obavljate brojne druge aktivnosti, nego jednostavno vaš život dobije neku novu dimenziju i vi morate da sve obaveze podredite detetu. Zato verujem da nikada nije kasno za to poglavlje života – rekla je Maja za "Telegraf" istakla da joj je, i ove godine za praznike kao i prethodnih nedostajao otac.

– Uvek postoje ljudi koji vam nedostaju. To nije samo sada. Meni svake godine nedostaje otac, ali ne bih otvarala te životne rane u ovim danima.

Maji Berović je suprug Alen najveća podrška i oslonac

Pevačica je već godinama je u skladnom braku sa suprugom Alenom koji se ne eskponira mnogo javnosti.

Iako se u nekoliko navrata pisalo o njenom razvodu, pevačica je to oštro demantovala, i istakla da je upravo on i njen najveći kritičar.

Pročitajte: Maja Berović za „Story” - Prešla sam trnovit put do uspeha

– On je moja najveća podrška i producent je svega ovoga. Usmereni smo jedno na drugo i zajedno osmišljavamo sve. I kad je vizuelni identitet u pitanju, moram da priznam da je on moj najveći kritičar – rekla je jednom prilikom Maja.

Komentari (0)

Loading