Celebrity News

Najveća novogodišnja želja Ane Bekute je već ispunjena!

Najveća novogodišnja želja Ane Bekuta je ispunjena kada je Mrka izašao iz bolnice nakon što je nekoliko dana pre toga hospitalizovan.

Najveća novogodišnja želja Ane Bekute je već ispunjena!

Milutin Mrkonjić Mrka pre nekoliko dana je smešten u bolnicu "Dragiša Mišović" zbog lakše upale pluća i visoke temperature, a kako se njegovo stanje stabilizovalo, danas je pušten kući. Ana Bekuta je presrećna jer je njen partner dobro, a posebno jer će praznike provesti zajedno.

 

- Milutin je došao kući iz bolnice i odlično se oseća. Zajedno čekamo Badnjak i Božić te je moja jedina i najveća novogodišnja želja upravo ispunjena. Svima vama želim ovakav susret i sreću koju večeras osećam. Jer, kako ono pesma kaže; “Šta sam to imao od života? Nečiju kosu, nečiju ruku, jedno srce ustreptalo. I dva tri osmeha tiha i prosta. Sve je to ponekad tako malo. Sve je to, videćeš, sasvim dosta.”-  oglasila se Ana na "Instagramu"

Mrka izašao iz bolnice ali i ranije je imao zdravstvenih problema

Pevačica nedavno govorila o zdravstvenim problemima sa kojima se Mrka borio.

– Moj život je potpuniji otkako sam upoznala Milutina. Nedostajao mi je taj oslonac. Imao je čvrstu ruku kad je vodio firmu, on je sa tim rođen. Ume da se postavi i da zacrta ciljeve, dobar je organizator. Ne opominje on mene, priča mi da se čuvam i da vodim računa o zdravlju. Njegovo zdravstveno stanje je bilo pod upitnikom, pronašli smo prave lekove za njega uz prave stručnjake, poznato je da on ima slabo srce. On me je osvojio pažnjom. Vrlo je pažljiv. Ne plašim se samoće – rekla je Ana u "Premijera Vikend specijalu".

Ata Images

 

 

Ana Bekuta Milutina smatra vitezom jer ju je zaštitio kada je bilo najpotrebnije

U velikoj ispovesti koji je nedavno dala za magazin “Story”, Ana Bekuta je  ocenila zrelost nove faze u odnosu s partnerom Milutinom i otkrila zbog čega nikada nisu razmatrali opciju da se venčaju, ali i kojim ju je rečima Milutin zaštitio kada su ušli u vezu i kada im nije bilo lako pod pritiskom javnosti.

– Milutin se poneo kao istinski vitez. Pokazao je nežnost, ali i oštrinu i odlučnost, kao i dozu humora koja je relaksirala svakodnevicu zatrovanu neprestanim medijskim napadima na našu ljubav. Ne treba zaboraviti da je njemu bilo jednako teško, ako ne i teže – rekla je Bekuta i otkrila zbog čega je  tako decidno otpisala brak kao mogućnost u narednom periodu

– Meni ta forma, naprosto, nije potrebna. Suštinski gledano, smisao bračne i vanbračne zajednice potpumo je isti. Tako je pred državom, tako i pred razumnim, dobronamernim ljudima. Partnerska ljubav je, uostalom, priznata tek kao rezultat duha modernog vremena. Sloboda izbora važnija je od svih papira i pečata – bila je iskrena Bekuta.

Komentari (0)

Loading