Celebrity News

Prelepa vest na dan Božića: Bojana Rodić trudna, Šijan puca od sreće!

Bojana Rodić trudna, vest je koja je na dan Božića oduševila domaću javnost. Bojanina i Mirkova porodica još uvek ne može da veruje, ali su pokazali test i sada je sve jasno. Stiže mali Šijan...

Prelepa vest na dan Božića: Bojana Rodić trudna, Šijan puca od sreće!

Bojana Rodić i Mirko Šijan čekaju prvo dete, a prelepu vest na „Instagramu” otkrila je njena sestra Nataša Rodić. 

Bojana Rodić trudna - Srećna vest na božićno veče 

Nataša Rodić u krugu porodice sinoć je proslavljala Božić, a njen sestra Bojana dodatno joj je ulepšala porodično druženje. Naime, Nataša je na svom profilu pokazala sliku pozitivnog testa za trudnoću označivši Bojanu i Mirka u objavi u kojoj je napisala: 

- Postajem tetka!

Goca Božinovska o Bojani Rodić: Ponaša se kao da ima 50 godina!

Screenshot Instagram

 

Na ove iznenadne vesti nije ostala ravnodušna ni sestra Mirka Šijana, koja se takođe emotivnim rečima oglasila na istoimenoj društvenoj mreži: 

- Hvala ti, snajka! Stiže Šijan! Volim je od prvog dana, mnogo! Volim vas! - napisala je Zorana kratko na  „Instagramu”. 

Instagram screenshot

 

 

Bojana Rodić trudna, a šta će reći Goca Božinovska? 

Majka Mirka Šijana više puta je isticala da je Bojana izuzetna devojka i da bi volela da se njen sin oženi ostvari u ulozi roditelja. Izgleda da joj se ta želja ispunila, i to baš na Božić... Kako je ranije govorila o njihovoj ljubavi i njenim velikim željama, pročitajte u nastavku...

  – Jedva čekam da vozam bebu u kolicima. Šta meni drugo preostaje? Bojana je ista ja, prava čigrica! Toliko jedno vaspitano i dobro dete. Vidim da se mnogo vole i baš mi je drago. Imaju, hvala bogu, sve što požele, a ja ću da im sve sredim i uredim, oni neka uživaju. Moja snaja ne mora ništa da radi, samo neka mi podari unuče i ja ću biti presrećna! Od Mirka su napravili nekakvog delinkventa, a on je dobar kao hleb! Vredan, poslušan, fin mladić. Jedva čekam da se oženi! – rekla je svojevremeno Goca za „Kurir Stars”.

Bojana Rodić i Mirko Šijan u pustinjskoj avanturi - Slika zbog koje gori „Instagram”!

Goca je i ranije govorila lepo o Bojani. Otpočetka njihove ljubavi isticala da je Bojana smerna i kulturna devojka, vaspitana i s dobrim manirima...

– Bojana je stalno kod Mirka, kao da su već u braku. Devojka mu u svemu ugađa, pomaže Goci oko kućnih poslova, kuva, pere, pegla. Nedavno su slavili, pa se baš pokazala kao domaćica,a Goci sad sve to posebno znaći jer je više u Kraljevu kod majke koja je jako loše, nego u Surčinu, rekao je izvor za Scandal! Zato je i napala Mirka da kupuje prsten i više ne okleva "Šta ima više da čekaš, kupuj prsten! Ovakvu priliku ne smeš da prokockaš. Devojka poput Bojane nalazi se jednom u životu, nemoj da sam čula da si je povredio. Ona je ozbiljna, nije neka tamo od danas do sutra. Neću da je izigraš – pripetila je Goca Mirku, preneo je „Srpski telegraf”. 

Komentari (0)

Loading