Celebrity News

Modna kreatorka Melina Džinović: Zaljubljena u glamur

Modna kreatorka Melina Džinović čije toalete nose slavne svetske zvezde pozirala je za naš novogodišnji modni editorijal i u iskrenom razgovoru otkrila kako je doživela 2020, čemu se nada u sledećoj i šta se sve promenilo u njenoj porodici tokom prethodnih deset meseci...

Modna kreatorka Melina Džinović: Zaljubljena u glamur

Modna kreatorka Melina Džinović (38) strpljivo i pažljivo je gradila svoj put, nikada ne „mašući” u javnosti svojim ambicijama, niti planovima vezanim za karijeru.

Foto: Miloš Nadaždin

 

Modna kreatorka Melina Džinović - Skromna i glamurozna

Otkako je osnovala svoj modni brend, njen put uspeha bio je popločan zlatnim zvezdanim pločama imenima najpoznatijih svetskih dama u njenim toaletama. Ni tada nije previše pričala o postignućima, te bi se za suprugu muzičke zvezde Harisa Džinovića moglo reći da je skromna.

Ona se s tom konstatacijom ne slaže i tvrdi da ni u jednom segmentu nije skromna, već da svoj posao, ma koliko on dobar bio, smatra sekundarnom životnom pričom. Majka Đine i Kana poštuje modne velikane, poput Iva Sen-Lorana i Aleksandra Mekvina, koji su kreirali za dame koje vole da budu primećene. 

Sada dizajniraju za masu koja voli da izgleda isto. Kako volim da izgledam ja, tako želim i da moje kreacije izgledaju, i to moje klijentkinje prepoznaju i vole. Na ovom fotografisanju nosila sam ono što bih sama obukla za doček Nove godine, koja uključuje glamurozni izgled. Veoma mi prija da budem doterana – kaže nam lepa Melina koja je znalački i sa uživanjem pozirala za potrebe novogodišnjeg modnog editorijala.

Melina Džinović: Trenerka je sada pravi modni hit

Foto: Miloš Nadaždin

 

Modna kreatorka Melina Džinović - godina 2020. bila je čudna i brzo je prošla

Kakva je za vas bila 2020. godina?

- Vrlo čudna, pomalo nemoguća. Kao da je ružan san, ali i brzo mi je prošla. Zdravi smo, u tom smislu je za nas bila dobra.

Čemu vas je naučila?

- Ova godina me je naučila da se sve može promeniti preko noći, da se može biti veoma srećan u nekim drugim uslovima, vodeći jednostavniji život, bez putovanja i pogodnosti na koje smo svi navikli. Nisam pala u depresiju niti sam sve doživela tragično. Dok je god porodica dobra i srećna, to je najbitnije jer je ona srž svega. To mi je ova godina potvrdila, a naučila me strpljenju, miru i da ne budem aktivna koliko sam navikla. 

Melina Džinović: Odmah sam znala da je Haris čovek s kojim želim porodicu

Foto: Miloš Nadaždin

 

Ponovo smo videli mnoge svetske zvezde u vašim haljinama, ali i pored toga ostajete s obe noge na zemlji.

- Svetske zvezde u mojim haljinama ne mogu da menjaju moju ličnost. Koliko god moj brend bio uspešan, to je moj posao. Kada sam uspešna u profesiji, mnogo sam srećnija. Iako nisam skromna ni u čemu, ne može sekundarna stvar u mom životu da me menja kao ličnost. Možda to može da se desi nekom ko je mlađi, meni ne. 

Koliko se, od kada kreirate, promenio vaš modni senzibilitet, kao poslednjih 10 meseci? 

- Nisam žena koja je u stanju da bude kežual, volim glamur i da sam doterana. Za vreme izolacije sam se još više sređivala, nisam odustajala od svog modnog stila koji uključuje haljine i visoke potpetice, nisam nosila trenerke. Žene se sada, čini mi se, više okreću glamuru. To je i moja potreba. U martu, kada planiramo novu kolekciju, verujem da će se proslave i zabave vratiti. 

Šta lepa Melina kaže o odnosu s Harisom, pročitajte u prazničnom dvobroju magazina „STORY”

story

 

 

 

Komentari (0)

Loading