Celebrity News

Iskrena i bez zadrške: Ovo niste znali o Dragani Kosjerini

Dragana Kosjerina - lepota kojom zrači nikoga ne ostavlja ravnodušnim, ali fizički izgled ipak nije njen glavni adut. Voditeljka Dragana Kosjerina priznaje da joj komplimenti na račun fizičkog izgleda gode, ali da je mnogo više truda uložila u druge aspekte svoje ličnosti

Iskrena i bez zadrške: Ovo niste znali o Dragani Kosjerini

Dragana Kosjerina važi za jednu od najlepših voditeljki u Srbiji, a sama priznaje da joj takvi komplimenti prijaju. Ipak, smatra da ima da ponudi mnogo više od atraktivnog fizičkog izgleda.

– Kažu da je lepota u oku posmatrača i uistinu je tako. Neko smatra da treba da se nađem na listi najlepših, neko ne. Meni takvi komplimenti mogu da gode, ali ne utiču na to kako ja procenjujem i doživljavam sebe. Fizički izgled nikada nije bio moj glavni adut, svi koji me poznaju znaju da nisam opterećena estetikom, te da sam mnogo više truda uložila u ostale aspekte ličnosti – rekla je Dragana Kosjerina za „Informer”.

Dragana Kosjerina – lepota kojom zrači nikoga ne ostavlja ravnodušnim, ali fizički izgled ipak nije njen glavni adut

 

 

– Godinama sam čekala da ljudi počnu više da primećuju moju veštinu i profesionalnost, sada sam to dočekala i sasvim sam zadovoljna. Uprkos popularnom stavu, ne mislim da je put lepih žena mnogo teži, jer svaki čovek sa sobom nosi svoje breme i izazove – zaključuje lepa voditeljka koja je od malih nogu volela javni nastup.

Pročitajte: Dragana Kosjerina je prelepa voditeljka, ali niko nije očekivao da i ovo zna! (video)

 

 

– Odmalena sam pokazivala sklonost ka javnom nastupu, išla sam na glumu, u muzičku školu, takmičarski se bavila latinoameričkim plesom. Mnoge iznenadi kada vide kako se snalazim na sceni šou-programa, a istina je da su sve te aktivnosti sastavni deo mog života, samo ne govorim često o tome – rekla je Kosjerina.

 

 

 

Komentari (0)

Loading