Celebrity News

Jelena Veljača nakon potresa: Trčala sam do svog deteta, u spavaćici i bez daha!

Jelena Veljača zemljotres je opisala kao najstrašnije životno iskustvo. Na svom „Instagram” nalogu otkrila je kako se oseća, a osim toga pružila je podršku svojim sugrađanima koji su ostali bez krova nad glavom...

Jelena Veljača nakon potresa: Trčala sam do svog deteta, u spavaćici i bez daha!

Foto: Dalibor Danilović

Nakon jučerašnjeg zemljotresa koji je pogodio Hrvatsku, Jelena Veljača ispričala je svoje iskustvo. Glumica je bila preplašena za svoju ćerku, zbog koje joj je ceo ovaj trenutak izgledao kao večnost. 

Jelena Veljača - Zemljotres zajedno s krovovima odneo mirno detinjstvo 

Mnogi su tokom ovog potresa ostali bez krova nad glavom. Jelena je saosećala s njihovim bolom, pa je svim svojim sugrađanima, pružila podršku. Posebno se obratila roditeljima koji ni ove noći nisu mirno spavali...

– Trčala sam nakon potresa preko celog zelenog talasa do svog deteta, u spavaćici, bez daha. Ne znam koliko je to trajalo, ali meni je bila najgora i najstrašnija večnost mog života dok je nisam prvo čula pa onda zagrlila. Roditelji, znam da ne spavamo noćas. Nek nam bog, svemir ili što god kome treba u ovom trenutku da snage da još jednom prodišemo i poverujemo da se može živeti mirno i sigurno – glasio je potresan status hrvatske glumice nakon zemljotresa. 

Jelena Veljača: Kada je prava ljubav u pitanju na sve sam spremna!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12)

Potresi ne biraju ni državu ni adresu

I voditeljka Nikolina Pišek Ristović bila je jedna od mnogobrojnih građana Hrvatske koja je zbog ove prirodne nepogode ostala bez krova nad glavom u martu ove godine. Zbog potresa koji su se dogodili juče i prekjuče, poznata voditeljka ponovo je u strahu.

– Vrlo je neobično da se sve dogodilo gotovo pod istim okolnostima kao i prošli put u martu. Jutro, 6.30 h, karantin, susnežica i temperatura oko nule. Kod mene stres obično dolazi s malim zakašnjenjem, tako da tek sada počinjem da osećam strah – rekla je Nikolina nedavno za portal „24sedam” i dodala: 

Nikolina Pišek prisetila se stravičnog zemljotresa: Uzela sam Unu i sačekala sledeći udar!

– Nadam se da je to to, da većih i naknadnih potresa neće biti, život se kod nas nastavio uobičajeno i primećujem da su ljudi ćutke prešli preko svega što se dogodilo jutros. Niko previše ne drami, ova godina nas je dobro sravnila. Uglavnom, sve do 5,2 stepena Rihtera ćemo podneti, samo da ne bude više od toga – kaže voditeljka i dodaje:

– Iskreno, koliko se sve treslo, očekivala sam mnogo goru situaciju – završava Nikolina.

Komentari (0)

Loading